Izgleda sumnjivo

Najpoznatija sportska novinarka pokrenula nova šuškanja nakon posljednje objave, je li prinova na putu?

Diletta Leotta - 3 Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Sportska novinarka Diletta Leotta podijelila je novi videozapis na društvenim mrežama, a njen istaknuti trbuščić potaknuo je nova šuškanja.

Najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta podijelila je novi videozapis na društvenim mrežama, a njen trbuščić koji se doimao veći nego inače potaknuo je nova šuškanja.

Diletta je u videozapisu pokazivala svoje odjevne kombinacije prošlog tjedna, a onda je odjenula topić i suknju bež boje. Dok se okretala i pokazivala odjeću, njen se trbuščić učinio većim nego inače obzirom da žena trenira te ima isklesane trbušne mišiće, a u komentarima su odmah krenula pitanja.

"Je li ona trudna?", "Diletta u drugom mjesecu trudnoće", "Trudnoća?", pisali su pratitelji.

Međutim, Diletta se ni o čemu još nije oglasila, a svjetski mediji odmah su se raspisali o mogućoj trudnoći ove seksipilne novinarke.

Ništa od tog ne bi trebalo čuditi jer je Diletta trenutno u vezi s njemačkim golmanom Lorisom Kaliusom, a njihove prve zajedničke fotografije podijelila je na Novu godinu.

Dvojac je zagrljen pozirao ispred zlatno-bijelih balona, a Loris je Diletti dao poljubac u obraz. Seksepilna Leotta na sebi je nosila minijaturnu crnu haljinicu s tankim bretelama, a one su jedva uspjele zadržati njezine bujne grudi u zagrljaju s partnerom. O vezi njega i Dilette počelo se šuškati prije nekoliko mjeseci, kad su nekoliko puta zajedno viđeni u javnosti. Par ništa nije govorio sve do sada, a čini se kako su oboje vrlo zaljubljeni i sretni.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte kako Majin Bloom plaća račun u hotelu dok ga tata upozorava na jednu važnu stvar

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Svi su primijetili jednu malu promjenu u izgledu Gordana Jandrokovića, uklonio je detalj koji je njegovao posljednjih godina

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS