Dugo se šuškalo o njima

Najpoznatija sportska novinarka prvi put pozirala s novim dečkom, više ne skriva svoju sreću!

Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 7 Diletta Leotta - 9 Diletta Leotta - 8 Diletta Leotta - 6 Diletta Leotta - 5 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta i Can Yaman - 2 Diletta Leotta i Can Yaman - 1 +21 Diletta Leotta i Can Yaman - 4 Galerija

Diletta Leotta prvi je put pozirala s novim dečkom Lorisom Kaliusom, a minijaturna haljinica jedva je zadržala njezine bujne grudi u čvrstom zagrljaju.

Diletta Leotta, popularna sportska novinarka, koja je ovog ljeta kratko boravila i u Hrvatskoj, prvi je put pozirala s novim dečkom Lorisom Kaliusom na proslavi Nove godine.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta - 2 prekrasna žena! Slavna sportska novinarka u pripijenoj haljini s mnoštvom otvora pokazala svu raskoš: "Izgledaš fantastično, pogotovo u crnom"

Dvojac je zagrljen pozirao ispred zlatno-bijelih balona, a Loris je Diletti dao poljubac u obraz. Seksepilna Leotta na sebi je nosila minijaturnu crnu haljinicu s tankim bretelama, a one su jedva uspjele zadržati njezine bujne grudi u zagrljaju s partnerom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Inače, Loris je njemački profesionalni golman, a o vezi njega i Dilette počelo se šuškati prije nekoliko mjeseci, kad su nekoliko puta zajedno viđeni u javnosti. Par ništa nije govorio sve do sada, a čini se kako su oboje vrlo zaljubljeni i sretni.

Popularna Talijanka proslavila se pored nogometnih terena, odakle već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A.

Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših Talijanki, a na Instagramu je prati čak 8,2 milijuna ljudi.

Ljubavni život ove novinarke bio je pun spekulacija o vezama s poznatim nogometašima, a njezina posljednja ljubav bio je turski glumac Can Yaman.

Njihovu su vezu mnogi podržavali i nazivali ih najseksepilnijim parom u 2021. godini, ali u listopadu prošle godine novinarka i glumac raskinuli su vezu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri, Ivan Rakitić, Nikol Lukić, Bojan Lukić Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 4 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 3 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 +26 Raquel Mauri - 3 Celebrity Rakitići podijelili kako je izgledao njihov doček Nove godine, a u dalekoj Španjolskoj pridružio im se i još netko

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene