Večeras proslava!

Grašo i Hana izmijenili plan koji je bio organiziran tjednima prije, krštenje kćerkice Albe obavili su u strogoj tajnosti?

Petar Grašo i Hana Huljić - 8 Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Hana Huljić i Petar Grašo navodno su dva dana prije predviđenog krstili svoju djevojčicu Albu u Splitu.

Hana Huljić i Petar Grašo još su tjednima ranije dogovorili kako će se njihova djevojčica Alba krstiti 19. veljače, točno godinu dana od njihova vjenčanja.

Međutim, čini se kako se njihov plan promijenio te su malenu krstili dva dana prije, u petak, 17. veljače.

24 sata doznaje da je nakon krštenja u splitskom restoranu Pimpinella bio organiziran ručak kojem su prisustvovali samo uža obitelj i kumovi.

Tonči je na dodjeli nagrade ''Cesarica'' potvrdio kako će krštenje biti organizirano 19. veljače.

Ipak, kako bi izbjegao medijsku pompu i pažnju, čini se da je par odlučio sve obaviti ranije.

A večeras će obitelj Huljić proslaviti prvu godišnjicu braka i krštenje Albe u restoranu Adriatic na splitskom Sustipanu. Restoran Adriatic na Sustipanu bivši je restoran obitelji Grašo, a u njemu su baš na današnji datum, 19. veljače prošle godine, Petar i Hana proslavili i svadbu. Kako doznaje 24 sata, na večerašnjem slavlju bi trebalo biti oko 200 uzvanika, među kojima su i poznata lica s domaće estrade, pjevači Joško Čagalj Jole i Jelena Rozga.

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se 19. veljače u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Hani je kuma bila pjevačica Domenica Žuvela, a mladenka je zablistala u glamuroznoj vjenčanici s otkrivenim ramenima, koju je za nju dizajnirao splitski brend Arileo.

Graši je kum bio umirovljeni košarkaš Dino Rađa, koji mu je tom prilikom uzvratio kumstvo.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Svi su primijetili jednu malu promjenu u izgledu Gordana Jandrokovića, uklonio je detalj koji je njegovao posljednjih godina

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte kako Majin Bloom plaća račun u hotelu dok ga tata upozorava na jednu važnu stvar

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS