posebna torta za dragog!

Fani Stipković objavila je video rođendanske proslave koju je priredila svom partneru Fernandu, evo kako su se zabavili!

Fani Stipković - 6 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Fani Stipković podijelila je rođendanski videozapis na kojem ona i prijatelji pjevaju Fernandu Hierru rođendansku čestitku.

Naša sportska novinarka Fani Stipković koja je već godinama u Madridu čestitala je svom partneru Fernandu Hierru rođendan uz slavljenički videozapis.

Fani je Hierra snimila dok je puhao svjećicu na komadu torta dok su mu ona i prijatelji u restoranu pjevali pjesmicu ''Sretan rođendan''.

Prije toga, Fani je snimila Fernanda dok je rezao rođendansku tortu sa svojim likom i nogometnim loptama, a zajedno su pored torte i pozirali sa svojim kućnim ljubimcem.

''Sretan rođendan mili moj. Volim te'', napisala je u opisu videozapisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fernando je napunio 55 godina, a s 40-godišnjom Fani je već više od dvije godine.

Glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zrinka Cvitešić u haljini s dekolteom do pupka pokorila i New York, gdje je predstavila novi, veliki projekt

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Nekad i sad Pogledajte dirljivi susret Jennifer Aniston i glumice iz "Prijatelja" nakon skoro 30 godina, sjećate se koji je lik glumila?

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS