Tužne scene

Što je princeza Diana radila samo nekoliko dana prije smrti? Bolni prizori podsjetili su na njezine posljednje trenutke

Princeza Diana i Dodi Al Fayed Profimedia 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Elizabeth Debicki koja glumi princezu Dianu ne prestaje iznenađivati na setu nove sezone serije ''Kruna'', sličnost s princezom je nevjerojatna.

Elizabeth Debicki koju su paparazzi ponovno uhvatili na setu za novu sezonu serije ''Kruna'' ponovno neodoljivo podsjeća na pokojnu princezu Dianu.

Samo nekoliko dana prije njene smrti, princeza je mediteranskom obalom plovila s tadašnjim partnerom Dodijem Al Fayedom, a paparazzi su ih u stopu pratili i pokušavali fotografirati na luksuznoj jahti.

Fotografije je podijelio britanski Daily Mail.

Diana je tada nosila nekoliko kupaćih kostima, a vjerne replike napravili su i za novu sezonu koje je nosila Elizabeth i pozirala naslonjena na ogradi palube. Tamo su joj se pridružili i glumci koji utjelovljuju prinčeve Harryja i Williama, a za potrebe snimanja, ekipa serija unajmila je i skupu luksuznu jahtu Titaniju koja vjerno liči onoj Dodija Al Fayeda imena Jonikal.

Šesta sezona serije "Kruna", u kojoj ćemo gledati ove scene, izlazi sljedeće godine, dok ove jeseni na Netflix stiže peta sezona.

U prethodnoj sezoni u središtu radnje našla se priča o počecima romanse Diane i Charlesa, a njihov prekid će biti tema novih nastavaka, kao i vrlo vjerojatno njezina ljubav s Dodijem Al Faydeom.

Kraljevskoj obitelji ne sviđa se što ekipa serije planira snimiti Dianine posljednje trenutke prije smrti, a mnogima će to teško pasti i zbog same činjenice da Elizabeth nevjerojatno liči na Dianu.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tko je nova odabranica splitskog pjevača, o kojoj svi pričaju? Družila se i bila bliska s njegovom suprugom, imaju čak i zajedničke fotografije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS