Poput zaljubljenih tinejdžera

Pique prošetao ulicom s novom djevojkom, a Clari se dogodila i mala nezgoda dok se pokušavala sakriti od paparazza!

Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Gerard Pique i Clara Chia poput zaljubljenih tinejdžera prošetali su ulicama Barcelone, a nezgoda koju je Clara doživjela sve je nasmijala.

Gerarda Piquea do prije nekoliko tjedana rijetko smo mogli vidjeti zajedno s njegovom novom partnericom Clarom Chiom nakon što je potvrđeno da su njih dvoje u vezi već mjesecima.

A nakon što je prije nekoliko dana kuću napustio u automobilu, par je sada i prošetao ulicama Barcelone držeći se za ruke te je žurno hodao poput nekih tinejdžera.

Na ulicama ih je presreo novinar Europa Pressa, a golupčići su nasmijani od uha do uha odgovarali na pitanja novinara.

Osvrnuli su se i na navodne priče da je Clara imala napadaj panike zbog cjelokupne situacije, a evo što je na to rekao Pique.

"Napadaj tjeskobe? Napadaj tjeskobe? Imati napadaj tjeskobe je komplicirano. Molim vas, stvarno", nasmijao se Gerard Pique na pitanje novinara.

I dok je Pique bez previše obaziranja hodao kamo je krenuo, Clara je sramežljivo hodala iza njega držeći ga za ruku te se sakrivala ispod sunčanih naočala. Međutim, dok se skrivala i bježala od kamere, doživjela je malu nezgodu pa se zabila u jumbo plakat, a Pique nije mogao suzdržati smijeh te je novu djevojku zagrlio i smijao se njezinoj nespretnosti.

Njihov videozapis možete pogledati OVDJE.

Par ne skriva svoju sreću te koliko su zaljubljeni, a čini se da im je konačno pojavljivanje u javnosti veliko olakšanje nakon mjeseci skrivanja i šuškanja otkako se pročulo da nogometaš prekida sa Shakirom zbog nevjere u vezi.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Zanimljivosti Zbog ovih fotografija našla se na meti zlih komentara, no jednom je izjavom postala uzor ženama koje su opterećene ovim sitnim nedostacima!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS