Pomoć sponzora

Talijanska superzvijezda pjeva u Dubrovniku na dočeku 2025., cifra kojom će ga platiti je poprilično paprena!

Zucchero Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković objavio je na konferenciji za medije kako će na dočeku 2025. godine na Stradunu pjevati Zucchero i Tony Cetinski.

Tko planira u Dubrovnik za doček Nove godine, očekuje ga odlična zabava.

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković na današnjoj konferenciji za novinare predstavio je program kojeg će predvoditi dvije zvijezde - Tony Cetinski i Zucchero!

Honorar Tonyja Cetinskog iznosi 60 tisuća eura i bit će u potpunosti namiren iz proračuna Grada Dubrovnika, dok trošak za nastup talijanske superzvijezde iznosi 300 tisuća eura te će ga pokriti sponzori.

"Zašto smo odabrali Zucchera? Razmišljali smo koji je najbolji međunarodni strani pjevač za prvi put kojeg Dubrovnik treba dovesti i došli smo do zaključka da Zucchera slušaju svi, mladi, srednja generacija i stariji. Svi znaju njegove pjesme", izjavio je Franković, a prenosi Dubrovački list. "Ovo je veliki iskorak za Dubrovnik jer već dva desetljeća svi ističu bitnim kako je potrebno da Dubrovnik dovede stranu zvijezdu. Taj posao nije nimalo lak te mi je čast što na kraju mog drugog mandata možemo reći da smo doveli sve velike regionalne zvijezde, a ovaj put smo napravili korak više."

Franković je naglasio kako su pregovori za dovođenje Zucchera trajali šest mjeseci te su konačno potpisali ugovor.

Zucchero je dao intervju za naš IN magazin, a raspad kojeg hrvatskog benda ga je rastužio, otkrijte OVDJE.

Povodom dvaju koncerata u Beogradu, Tony Cetinski je objavio novi singl "Bijela zastava", a više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Fanovi se okupljaju ispred hotela u kojem je život tragično izgubio pjevač koji je bio svjetska senzacija

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Glazbeni svijet u nevjerici se oprašta od prerano preminulog pjevača: ''Vidjeti kako njegov život sada završava dok je tako mlad, teško mi je...''

Jedna fotografija Liama Paynea s kolegina rođendana ledi krv u žilama deset godina kasnije

Nakon šokantne smrti Liama Paynea svi opet spominju posljednje riječi koje je posvetio svom sinu: ''Kao da trebamo...''

Povezana vijest Celebrity Otkriveno koju je vrlinu svoje bake naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

Povezana vijest Celebrity Princa Williama u sportskom izdanju teško je opisati, fotke govore same za sebe, a dive mu se i sami igrači!

IN magazin doznaje zašto se raspala Daleka obala: ''Nisam ja otišao, ja sam se maknuo, s njim više ne želim svirati!''

Samo nekoliko trenutaka prije tragične smrti u 32. godini Liam Payne ovo je objavio na Snapchatu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS