''neuredni neuspjeh!''

Film s Clooneyem i Pittom vrijedan čak 200 milijuna dolara, kritičari su dočekali na nož: "Uvredljivo za gledanje"

Brad Pitt, George Clooney Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

George Clooney i Brad Pitt zvijezde su novog filma "Wolfs", koji nije oduševio filmske kritičare.

Novi film "Wolfs" s Bradom Pittom i Georgeom Clooneyjem tek treba stići u kinodvorane, a već izaziva velike kontroverze.

Projekt streaming servisa Apple+ u koji je utrošeno oko 200 milijuna dolara, filmski kritičari su ocijenili s tek jednom zvjezdicom, nazivajući ga neurednim neuspjehom i nepodnošljivom komedijom.

"Uglađen studentski film bogatog tinejdžera koji je preživljavao na medijskoj dijeti ranog Guya Ritchieja", "Snimi li više ovakvih filmova, Clooney će uskoro dokazati da je Tarantino bio u pravu kada je rekao da ga ne smatra filmskom zvijezdom", "Kada pomislite da je gotovo, šala se ponovi u svojoj 400. inačici", "Pitt i Clooney su na autopilotu", "Uvredljivo za gledanje", samo su neki od komentara na film redatelja Johna Wattsa koji govori o dvojici policajaca koji se moraju podnositi kako bi riješili slučaj.

"Wolfs" je prezentiran na Venecijanskom filmskom festivalu, a s budžetom od preko 200 milijuna dolara postao je najskuplje napravljeni film za bilo koji streaming servis.

Na promociji filma Pitt se pojavio s djevojkom Ines de Ramon, dok se Clooney našao u društvu supruge Amal.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte što je Clooney napravio kad je vidio da je jedan od fotografa završio na podu!

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 inMagazin Uskoro u MasterChef kuhinji kreće prava akcija: ''Stvarno jedna bomba sezona, možete očekivati nešto drugačije!''

Povezana vijest Zanimljivosti Kumovi se vraćaju na male ekrane s neočekivanim preokretima koji će promijeniti živote stanovnika Zaglava, a sada imaju i svoju himnu!

Povezana vijest inMagazin Domaći glazbenici o prašini koja se podigla zbog pjesme Bijelog dugmeta: ''Ne vidim ništa sporno u tome!''

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik ima novog dečka? Objavila je misterioznu fotku gdje ga drži za ruku, a u pitanju je muškarac iz susjedne države!

Povezana vijest inMagazin Milijuni fanova kultnog Oasisa čekali su svoj red za kupnju karata, zašto su svi toliko ludi za njima?

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević na zanimljiv je način podijelila tegobe s kojima se muči njezina kći: "Tehnika koja uvijek pali..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS