uživao u luksuzu

Pogledajte kako je Zdravko Mamić ljetovao u slavnim danima, danas o ovakvim prizorima može samo maštati!

Zdravko Mamić, 2007. godina Damjan Tadic/Cropix 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Isplivale su fotografije Zdravka Mamića iz 2007. godine, kada je s obitelji obilazio naše otoke na svojoj luksuznoj jahti.

Zdravko Mamić danas je bjegunac hrvatskog pravosuđa, a sada su isplivale njegove fotografije iz 2007. godine, kada je bio dopredsjednik Dinama.

Tada je s tadašnjom suprugom Marinom i njihovim kćerima Ivom i Lucijom ljetovao na svojoj luksuznoj 20-metarskoj jahti "Maluciva", nazvanoj po prvim slovima imena njegovih najvažnijih dama, a fotografi su ih snimili kad su se usidrili su se na Paklinskim otocima pored Hvara, gdje su uživali u miru i dobroj hrani.

Zdravko je fotografima tada veselo mahao ručnikom te je i ponosno pozirao pored svoje luksuzne jahte, koju mu je nekoliko godina kasnije zaplijenila carinska inspekcija.

U međuvremenu je iz Hrvatske pobjegao u BiH te se razveo od supruge Marine, a koliko je poznato, danas je u vezi s 27 godina mlađom Hercegovkom Jelenom Planinić. S njim u bijegu je i njegov brat Zoran Mamić.

Podsjetimo, Marina je bila Zdravkova druga supruga, a s prvom suprugom Nadom dobio je sina Marija.

Povezana vijest Celebrity Prva supruga Zdravka Mamića snimljena u javnosti nakon dugo vremena, evo zašto su se njih dvoje vjenčali čak dvaput!

Povezana vijest Celebrity Tko je sin Zdravka Mamića? Iza sebe ima dva propala braka, a prva supruga bila mu je naša poznata voditeljica

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić mami uzdahe na plaži u Grčkoj, pokazala je fantastičnu figuru u badiću: "Savršena si!"

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Nekad i sad O ljepoti naše proslavljene sportašice svojevremeno su pisali i svjetski mediji, a ni danas nigdje ne prolazi neopaženo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS