sliči ocu

Tko je sin Zdravka Mamića? Iza sebe ima dva propala braka, a prva supruga bila mu je naša poznata voditeljica

Mario i Zdravko Mamić Mario i Zdravko Mamić Jurica Galoić/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mamić Mario Mamić Mario Mamić Mario Mamić Mario Mamić Mario Mamić Mario Mamić Mario Mamić Mario i Zdravko Mamić Tia i Mario Mamić - 4 +6 Tia i Mario Mamić - 1 Galerija

Mario Mamić krajem prošle godine razveo se od supruge Tije, a iza sebe ima i propali brak s Monikom Kravić.

Na nastavku suđenja braći Mamić i drugima za izvlačenje novca iz Dinama pojavio se i sin Zdravka Mamića, sportski menadžer Mario Mamić.

Marija u posljednje vrijeme najčešće imamo priliku vidjeti upravo na sudu, a krajem prošle godine puno se pisalo o njemu zbog razvoda od supruge Tije.

Pogledaji ovo Tia i Mario Mamić Celebrity Evo kako je izgledala raskošna svadba Tije i Marija Mamića, zabavljala ih je poznata folk-pjevačica, a proglasili su je i najboljom te godine!

Mario i Tia bili su u braku šest godina i nisu imali zajedničke djece, a ona je jednom prilikom otkrila da je on odlično prihvatio njezina sina Domenica, kojeg je dobila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom. Vjenčali su se 2017. u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Poznato je i da su se zaljubili godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

Tia je nakon razvoda pronašla novu ljubav s bivšom NBA zvijezdom Kennyjem Smithom.

Pogledaji ovo Nada Mamić Celebrity Prva supruga Zdravka Mamića snimljena u javnosti nakon dugo vremena, evo zašto su se njih dvoje vjenčali čak dvaput!

Mario iza sebe ima i brak s bivšom voditeljicom Monikom Kravić, s kojom je dobio i dvojicu sinova, Jakova i Josipa. Monika i Mario vjenčali su se 2003. godine, a ona se nakon udaje povukla s malih ekrana. Za njihov razvod doznalo se 2017. godina, a Monika se 2021. udala za odvjetnika Frana Olujića, s kojim je dobila sina Ivana.

Pogledaji ovo Monika Olujić - 2 Celebrity Monika Kravić u posljednji izlazak povela je i muža za kojeg se udala 2021., u samozatajnog odvjetnika zaljubila se nakon rastave od Mamićevog sina

Zdravko Mamić sina Marija dobio je sa svojom prvom suprugom Nedom, dok s drugom suprugom Marinom, od koje se također razveo, ima još i kćeri Ivu i Luciju.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković +30 Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 6 Celebrity Hrvat iz Zaprešića u tajnosti se oženio holivudskom zvijezdom, a sada su uhvaćeni u rijetkom zajedničkom izlasku

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry Halle Berry i Van Hunt - 7 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry +30 Halle Berry Celebrity Na društvenim mrežama osvanula potpuno gola Halle Berry: ''Oh, nisam trebao ovo objaviti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene