druga osoba!

Pogađate li tko je ovo? Nećete vjerovati koliko se ovaj čovjek promijenio, ljubio je slavne žene!

Olivier Martinez Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

U jeku borbe za skrbništvo Olivier Martinez prošetao se Los Angelesom, no danas je daleko od zavodnika pred čijim su šarmom pale neke od najljepših žena na svijetu.

Olivier Martinez u prošlosti je zaveo brojne žene, među kojima su bile i Kylie Minogue i Halle Berry. Međutim, danas je 58-godišnji glumac daleko od zavodnika koji je šarmom zavodio neke od najljepših žena na svijetu.

Uslijed bitke za skrbništvo nad sinom Maceom, kojeg ima s Berry, Martinez se prošetao Los Angelesom vidno mršaviji i neuredniji od izdanja u kakvima smo ga gledali na crvenom tepihu. Nekada s tamnim kovrčama, Martinez danas ima veoma kratku sijedu kosu.

Ovaj izlazak dolazi nakon što je Halle Berry izjavila kako je potrošila više od 200 tisuća dolara kako bi s Martinezom surađivala na odgoju desetogodišnjeg sina, uključujući 80 tisuća dolara na Olivierove sudske troškove. U dokumentima koje su prenijeli američki mediji Berry se požalila na to da se Martinez uzdržava od alimentacije te da odbija donijeti zajedničke odluke vezane za njihova sina.

O kojem glumačkom kolegi Halle Berry misli sve najbolje, otkrijte OVDJE.

Novi film Halle Berry pregledan je više od 33 milijuna puta na Netflixu, a na kojim je lokacijama snimljen, saznajte OVDJE.

Martinez i Berry upoznali su se na snimanju filma "Tamna plima", a više o njihovoj vezi pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Potpuno gola Catherine Zeta-Jones: Ovako je poželjela sve najbolje Michaelu Douglasu za rođendan!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Simona Mijoković otkrila da je primljena u bolnicu na liječenje: "Nakon teških dana..."

Princeza Charlotte ima novu opsesiju, krenula je stopama majke: ''I Kate je to ranije igrala!'

Svi hvale novu seriju, u kojoj je irski zavodnik neprepoznatljiv kao Batmanov rival

  Povezana vijest inMagazin Osam novih kandidata u MasterChef kuhinji: Tko je od njih šarmantan, a tko je u showu zbog ljubavi?

Povezana vijest Celebrity Hana Huljić objavila rijetku fotografiju kćerkice Albe, svi su se iznenadili koliko je djevojčica narasla!

Severina komentirala objavu srpske pjevačice pa sve iznenadila komentarom: "Došla bih, ali granica..."

Rozga ušla u povijest zbog rasprodanih koncerata u Srbiji, a evo i tko je apsolutni rekorder u tome!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS