ma nikad ne bi rekli!

Prepoznajete li mladića na fotografiji? Od ovih prizora prošle su 24 godine, a mi na prvu nismo pogodili o kome je riječ!

Zlatan Ibrahimović - 15 Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Evo kako je Zlatan Ibrahimović izgledao prije dvadesetak godina, u počecima svoje karijere nije imao dugu kosu.

Zlatan Ibrahimović danas je jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, a njegovu nogometnom umijeću mnogi se dive već godinama. Svoj talent počeo je brusiti u mladim danima, a već kao tinejdžer bio je uspješan nogometaš i igrao za Ajax.

Povezana vijest Celebrity Zlatan Ibrahimović svojoj djeci strogo brani nešto što se ostalim roditeljima podrazumijeva: ''Ne želim da ih povrijede loše stvari!''

U našoj galeriji možete pogledati fotografije iz doba kada je Zlatan imao oko 20 godina. S kratkom kosom, jedno vrijeme i obojenom u plavo, Zlatan je bio mršaviji nego danas, no imao je prepoznatljive crte lice zbog kojih ga je teško ne prepoznati.

Povezana vijest Celebrity Zgodni Ibrahimović odmara se pod budnim okom 11 godina starije partnerice, za koju mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda jer bježi od medijske pažnje!

U to vrijeme, kad je imao 21, upoznao je i svoju partnericu Helenu Seger, koja je od njega starija 11 godina.

Ona se jednom prilikom prisjetila njihova prvog susreta.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", izjavila je Helena u jednom od rijetkih intervjua.

Nikad se nisu vjenčali, a zajedno imaju i dva sina, Maximiliana i Vincenta, koji je već uspješno nastavio tatinim stopama.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Prijović iznenadila objavom na početku drugog koncerta u Rijeci: ''Ja ću sada reći nešto što možda ne bih trebala...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS