još izgleda nevjerojatno!

Pipi djevojka Ana Sasso na starim fotografijama ostavlja bez daha, seks-simbol bi bila i bez legendarne reklame!

Ana Sasso Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Ana Sasso prije 40 godina bila je Miss Jugoslavije i snimila je legendarnu reklamu za Pipi, a dana najveće slave sada se prisjetila na profilu na Instagramu.

Bivša Miss Jugoslavije, danas 59-godišnja Ana Sasso, svojevremeno je stekla titulu seks-simbola zbog reklame za Pipi.

Prozori u kojima u mokroj majici izlazi iz mora mnogima su ostali urezani u pamćenje i nakon 40 godina, a i da nije snimila legendarnu reklamu, zasluženo bi nosila laskavu titulu.

Ana se svojih dana slave sada prisjetila na profilu na Instagramu gdje je objavila video s fotkama iz vremena dok je nosila revije i snimala modne kampanje, a svojom ljepotom tada je ostavljala bez daha.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Sasso (@sasso.ana63)

Isplivala je i njezina fotografija s izbora za kraljicu Splitsko-dalmatinske županije u Trilju 2005. godine, koji je ona vodila, a tada je sve zadivila vitkim nogama koje je izbacila kroz opasno visoki prorez na haljini. Fotografiju pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Uslijedila je nezaboravna reklama te se nadugo zatim povukla se iz javnog života i od tada je rijetko viđamo, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

I danas svojom pojavom mami uzdahe, a ovo ljeto se na društvenim mrežama hvalila i besprijekornom figurom u kupaćem kostimu.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Slovio je kao seks-simbol, a dok se svi čude njegovu sve zapuštenijem izgledu, njegova ljepotica se ne odvaja od njega

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Od supruga je starija čak 17 godina, no zbog ovakvih golišavih izdanja teško je povjerovati da je na pragu pedesete!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS