Izgleda sjajno za svoje godine!

Znate li tko je žena s fotografije? Seriju u kojoj je glumila svi su gledali, a bez zaštitnog znaka danas ju je teško prepoznati

Katey Sagal - 2 Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Katey Sagal svjetsku je slavu stekla kao Peggy Bundy u seriji "Bračne vode", a evo kako izgleda danas.

Američka glumica Katey Sagal proslavila se kao legendarna Peggy Bundy u kultnoj seriji "Bračne vode", koja se emitirala od 1987. do 1997. godine, a nakon nje gledatelji su je, između ostalog, mogli pratiti i u serijama "Sinovi anarhije", "The Conners" i "Buntovnici".

Iako je glumila u brojnim serijama i filmovima, Kateyjin je život obilježila upravo uloga vrckaste Peggy, koja joj je donijela tri nominacije za prestižni Zlatni globus i dvije za Američku komičarsku nagradu.

Od njezine najveće slave prošlo je više od 25 godina, a danas bi je mnogi teško prepoznali. Sad se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, a kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Naime, 70-godišnja glumica tijekom godina je promijenila imidž i danas ima tamnu kosu, koja se u potpunosti razlikuje od crvene perike koju je nosila u ''Bračnim vodama''. Iako je ušla u osmo desetljeće života, izgleda barem 20 godina mlađe.

Nažalost, Katey život nije mazio. Njezina majka, koja je bila producentica, preminula je od posljedica srčanog udara kada je glumica imala samo 21 godinu. S obzirom na to da je imala i dvije mlađe sestre blizanke, Katey je morala preuzeti brigu o njima jer im je otac poginuo na snimanju filma "Treći svjetski rat", nakon čega je ušla u pakao ovisnosti o alkoholu i drogama.

Iz depresije se uspjela izvući tek 1986. godine, kada je odlučila posvetiti vrijeme samoj sebi, pa se prijavila u kliniku za odvikavanje i do danas je ostala čista.

Nije imala sreće ni u ljubavi. Početkom 70-ih pažnju javnosti privlačila je ljubavnom vezom s frontmenom grupe "Kiss" Geneom Simmonsom, a nakon njega, točnije od 1977. do 1981. godine, bila je u braku s gitaristom Freddiejem Beckmeierom. Ni ta ljubav nije uspjela, pa se par brzo rastao, a onda se 1993. godine udala za bubnjara Jacka Whitea.

Nakon sedam godina braka i toj je priči došao kraj. Potom se Katey udala za Kurta Slattera, a 2007. godine dobili su i kćer Esme Louise, čime se ostvarila njezina velika želja. Naime, nekoliko je puta doživjela spontani pobačaj ili rodila mrtvorođenče, pa je zbog takvih teških tragedija na kraju odlučila da njezinu kćer rodi surogat-majka.

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Seks-bomba 21. stoljeća izgleda neprepoznatljivo: Slavne obline prekrila je širokom odjećom pa izazvala pravu nevjericu

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zvijezda najdugovječnije serije ponosno pokazuje svoje prirodno tijelo, ona je pravi dokaz da ima ljepote i u nesavršenosti!

Mostarac za kojim luduju Hrvatice imao prometnu nesreću, poznato je što se dogodilo

Ozloglašeni reper oglasio se na društvenim mrežama usred gorućeg skandala, šokirao objavom

Povezana vijest Nekad i sad Zbog estetskih zahvata nitko ne može prepoznati ljepoticu iz kultnog filma 80-ih, znate li o kome se radi?

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate li se ove plavuše? Od njene hit-uloge prošlo je 20 godine, a do danas se nije niti malo promijenila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS