privatni život drži podalje od javnosti

Prepoznajete li ovog glumca? Zbog njegova šarma žene su bile lude za njim u hit-seriji, a pokoja bora nije ga puno promijenila!

Mark Harmon - 19 Profimedia 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Mark Harmon utjelovio je Leroya Jethra Gibbsa u seriji ''NCIS'', a navodno će se pojaviti i u novim nastavcima serije.

Glumca Marka Harmona svi su obožavali u hit-seriji ''NCIS'', a od 2003. godine glumio je omiljenog bivšeg američkog marinca i snajperista Leroya Jethra Gibbsa.

U ulozi Gibbsa obožavatelji su ga gledali čak 19 sezona serije u gotovo svakoj epizodi. Glumom se bavi još od 70-ih, ali mu je uloga Gibbsa donijela međunarodnu prepoznatljivost.

Za glumcem su brojne žene poludjele zbog njegova šarma, a kako je glumac izgledao kada je bio mlađi pogledajte u našoj galeriji.

Privatni život glumac drži podalje od očiju javnosti, ali je poznato da je Markov otac bio igrač američkog nogometa, a od majke je naslijedio talent za glumu jer je ona bila glumica.

Supruga popularnog glumca zove se Pam Dawbner, a vjenčali su se 1987. godine. Zajedno imaju dvojicu sinova, Seana i Tya.

Sean se čak nekoliko puta pojavio u seriji koja je proslavila njegova oca. Na malim ekranima pojavio se kao mlađa verzija Gibbsa.

Slavni glumac svojedobno je i prokomentirao zašto privatni život drži podalje od javnosti.

''Naša privatnost nije stvar izbora, to je ono što smo mi. Mi smo često kod kuće. Ja nisam osoba koja provodi vrijeme na Twitteru ili Facebooku. To ne prakticiraju ni naša djeca'', rekao je za TV Insider ranije. 

Glumac sada vodi miran život na Aljasci, a pokoja bora nije ga puno promijenila. Navodno će se pojaviti i u novim nastavcima serije ''NCIS''. 

A koga nećemo gledati u novim epizodama, saznajte OVDJE.

Ipak, u NCIS sferu se vraćaju Tony i Ziva, a sve detalje otkrijte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Glumica koja se nedavno udala za ženu podijelila fotografiju s njihovom kćeri, hvali se prizorima s bajkovite lokacije

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Nekadašnja ljepotica pokazala je rezultat još jedne operacije, no ovaj put u fokusu je bila osoba s kojom se odmarala

Maldivi, Sejšeli, Bora Bora: Sve o zarukama i vjenčanjima poznatih Hrvata na vrućem pijesku egzotičnih otoka!

Najveći obožavatelji hrvatskih pjevača ovim su pokazali koliko ih vole, a tu gestu nisu jeftino platili!

Sjećate li se tko je sve sjedio u žiriju našeg showa kojega svi obožavaju? Jedna osoba već godinama ''lovi'' talente!

Povezana vijest Celebrity Posrnulog glazbenika napuštaju prijatelji i suradnici, neki već kupuju šutnju brojnih žrtava

Povezana vijest Celebrity Popričali smo s divnom Majom zbog čije je priče Hrvatska plakala: ''Zlostavljanje se ne smije tolerirati, zauzmimo se za one koji nemaju glas!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS