Pa što si je to napravila...

Brojni estetski zahvati potpuno su uništili lice ljepotice iz 90-ih, nakon jedne operacije bojala se za svoj život!

Danniella Westbrook - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Bivša glumica Danniella Westbrook posljednjih godina šokira javnost svojim izgledom, brojni zahvati i droga ostavili su stravične posljedice na njoj.

Bivša britanska glumica Danniella Westbrook posljednjih godina šokira javnost svojim izgledom.

90-ih godina bila je prava ljepotica i glumila je u popularnoj seriji "EastEnders". No njezini problemi počeli su već kad je dobila otkaz zbog neprimjerenog ponašanja u javnosti i incidenata koje je uzrokovala. Nakon toga je imala još nekoliko prilika za povratak glumi, no svaku je uprskala.

U svom životu odigrala je još nekoliko sitnijih uloga, ali najviše pozornosti dobila je zbog svog lica.

Danniella se podvrgnula brojnim estetskim korekcijama, a sve je počelo kao posljedica korištenja droge.

Još početkom 2017. godine otkrila da joj se lice raspada i da čini sve kako bi ga spasila.

''Trunu mi jagodice i desni jer sam nekada bila ovisnica o kokainu, ali i zbog lošeg estetskog zahvata iz 2015. godine zbog kojeg sam dobila osteoporozu'', rekla je glumica.

Kako je otkrila, umjesto jagodica liječnici su joj ugradili kosti jednog rebra. Operirala je i nos jer joj je septum potpuno uništen zbog drogiranja, a u Turskoj je napravila i kompletnu rekonstrukciju lica.

No operacija je pošla po zlu, a nakon povratka u Portugal hitno je prebačena u bolnicu jer su joj nakon slijetanja popucali šavovi i izgubila je vid na jedno oko.

''Tek kad sam prala kosu, shvatila sam da su šavovi otpali i da imam otvorenu ranu. Doslovno sam imala rupu sa strane glave. Zapravo sam mogla staviti prst u rupu, što je bilo užasno'', objasnila je.

Jednom je izjavila da se jako bojala i mislila je da će umrijeti na operacijskom stolu.

Potom je željela skupiti iznos od 500 tisuća funti kako bi sama popravila svoje lice nakon što su je upozorili da će joj se nepce u stražnjem dijelu usta srušiti i da će se nasmrt ugušiti ako brzo ne djeluje.

Osim lica operirala je i grudi, i to čak osam puta, a prošle godine na plaži je pokazala strašne ožiljke od posljednje operacije.

Njezine su posljednje fotografije od ovih dana kad je glumica viđena kod frizera, a kako je izgledala u mladosti, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lidija Bačić u topiću i minici opet je pokazala svu svoju raskoš, žene ove fotografije teško gledaju bez imalo ljubomore!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Goran Ivanišević nakratko se vratio u dane najveće slave, evo tko mu je usred Sarajeva bio žestoki protivnik!

Povezana vijest Celebrity Nekoć omiljena slatkica šokirala uznemirujućim fotografijama posljedica brojnih zahvata, detalji koje je podijelila doista su stravični!

Povezana vijest Celebrity Osma operacija grudi na ovoj je glumici ostavila stravične posljedice, ali ona se svog izobličenog tijela očito ne stidi

Povezana vijest Celebrity Nekoć omiljena slatkica obožavala je plastične operacije koje su je na kraju unakazile, sada se boji za svoj život

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS