"To ćemo dati svima"

Legendarni Teensi pripremaju se za još jedan koncert: "Zagreb ipak zaslužuje nešto drugo, a to će i dobiti"

Teens Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Mjesec dana poslije prvog zagrebačkog koncerta, grupa Teens se priprema za novi datum, a Daniel Beni je obećao kako će biti drugačije.

Mnogi će se složiti kako je konačno došao ovaj trenutak kada će Teensi ponovno zasvirati u Tvornici kulture.

Nešto manje od dva tjedna čeka nas do velikog koncerta u Zagrebu, 7. studenoga, kada ćemo se svi vratiti u one bezbrižne dane i pjesmama "Hajde reci što", "Anđeo čuvar", "Tako snažno", "Nek ljubav krene", "Laži nekom drugom" bar na trenutak nostalgijom dozvati sve ono što su nam članovi grupe, pružili.

Teens, kao jedna od naših tadašnjih najpoznatijih rock/pop grupa osnovana je 1996. godine pod imenom "Mići rokeri", a vrlo brzo Daniel, Claudia, Sandro, Ines, Eugen i Zoran, doslovno preko noći, postigli su regionalni uspjeh i postali mnogima glazbeni idoli i uzori.

Grupa koja je objavila tri studijska albuma, više od dvadeset pjesama, osvojila Porin za novog izvođača, munjevito se pjesmama penjala na same vrhove cijenjenih top lista.

Cijeloj toj pozitivnoj i neiskvarenoj slici jednog benda sigurno je doprinijela i podrška njihovih roditelja koji su ih vjerujući u uspjeh svoje djece, a u isto vrijeme pružajući im bezuvjetnu podršku pratili na svakom koraku.

Nakon dvadeset i pet godina, zaista zvuči nevjerojatno kako je konačno došao trenutak kada će se grupa Teens u originalnoj postavi izaći pred svoju zagrebačku publiku i već s prvim taktovima Hajde reci što napraviti noć kakvu svi već dugo godina želimo.

"Od prvog koncerta ovog ljeta na Crekvini, itekako osjećamo svu tu količinu sreće naših obožavatelja, svu tu snagu ljubavi o kojoj nam pišu preko naših društvenih mreža. Teško je riječima opisati ali mi kad stanemo na pozornicu, nama kao da je još uvijek 16, baš kao iz naše pjesme ..nama je 16 samo … Onda se okrenem bendu, zahvalim što smo svi ostali isti, malo stariji ali što i dalje cijenimo nas i publiku koju imamo. Pa tko može reći da je publika uz njih od kad su bili klinci do sada kada su zreli ljudi. Veselimo se koncertu u Tvornici još od kad smo ga objavili. Ali ipak Zagreb zaslužuje nešto drugačije i to ćemo dati svima koji dođu", izjavio je Daniel Beni.

Izvještaj s prvog koncerta pročitajte OVDJE.

Povratak su imali u Kastvu, a kako je bilo, pogledajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Filip Juričić glumio je u brojnim serijama Nove TV, koja uloga mu je najbolje sjela?

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Glumica iz kultne serije hipnotizirala ostale kupače na plaži svojom pojavom u šestom desetljeću!

Jakov Kitarović vikend je proveo bez supruge Kolinde, pogledajte kako se zabavio bez nje!

Pogledajte urnebesne obiteljske trenutke kraljevske obitelji s kojima se baš svaki roditelj može poistovjetiti!

Povezana vijest Clubzone Željko Samardžić vraća se u zagrebačku Arenu: ''Siguran sam da će biti jako svečano!''

Povezana vijest Clubzone Antonio Krištofić otkrio je što radi na ''Nedjelju'': Ovaj zarazni hit nikog neće ostaviti ravnodušnim

Kobni pad Liama Paynea s balkona snimile su nadzorne kamere: ''Vidi se trenutak kad se onesvijestio...'

Tko je samozatajna djevojka našeg skijaša Zubčića? Također je sportašica, ali osvojila ga je nečim sasvim drugim

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS