Nerazdvojni!

Naša glazbena diva sa suprugom podijelila romantičan trenutak na pozornici, već 36 godina sve rade zajedno, a ljubav još cvjeta!

Zorica Kondža Tomislav Kristo/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Zorica Kondža je tijekom koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski zagrlila supruga Joška Banova, koji je svirao klavijature.

Naša glazbena diva Zorica Kondža održala je koncert u dvorani Vatroslav Lisinski.

Na koncertu je doslovno zablistala u crvenoj haljini posutoj šljokicama, a uz Zoricu je nastupila skupina vrhunskih glazbenika pod vodstvom maestra Joška Banova, supruga pjevačice i autora većine njezinih pjesama.

Iako žive i rade zajedno, ljubav među njima još cvjeta, što su potvrdili i zaljubljenim pogledima tijekom koncerta te zagrljajem na pozornici, koji su zabilježili fotografi.

Zorica i Joško upoznali su se 1985. godine, dok je ona snimala pjesmu "Pokora", nakon čega su nastavili surađivati i družiti se, a brzo se među njima rodila ljubav i vjenčali isu se dvije godine kasnije.

Ove godine proslavili su 36. godišnjicu braka, a Zorica je u In Magazinu priznala da se tu i tamo porječkaju oko glazbe.

"Mi zaista razgovaramo o tome, ja poštujem njegovo znanje i on moje", otkrila je.

Ono što je Zorica često naglašavala kao vrline koje su je privukle suprugu su njegova kreativnost, duhovitost i smisao za umjetnost.

Zorica i Joško ponosni su roditelji trojice sinova, a ove godine dobili su i prvo unuče.

Njihov najstariji sin Toni, koji je krenuo je roditeljskim stopama, pa tako snima spotove, svira bubnjeve, a često nastupa i s mamom, sa suprugom Anari dobio je kćer. Unučici se, nakon života s četiri muškarca, posebno obradovala baka Zorica.

Srednji sin Ivan također je krenuo stopama svojih poznatih roditelja te je završio glazbenu akademiju, a najmlađi Luka također pokazuje interes za glazbu.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity U povijesti Supertalenta ovo se nikad nije dogodilo: ''Mi smo svi ovdje u velikom problemu, ja nikad nisam nikoga ovako čula...''

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Bivša supruga Zorana Mamića došla je podržati poznatu prijateljicu, ali način na koji je kombinirala svoju odjeću bio je veća atrakcija

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS