uvijek iznenadi!

Žanamari je s nikad većim dekolteom užarila društvene mreže, prorezi seksi haljine istaknuli su ključne dijelove: "Goriš!"

Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Žanamari je i ovoga puta oduševila linijom u pripijenoj haljini, a pratitelji su za njezin izgled imali samo riječi hvale.

Naša pjevačica Žanamari često svoje pratitelje obraduje provokativnim fotografijama, ali je u isto vrijeme inspiracija brojnim djevojkama što se tiče treniranja i zdravog života.

Stoga, uopće nije čudno što se pjevačica može pohvaliti zavidnom linijom pa je tako i ovoga puta očarala prizorom u uskoj crnoj haljini u kojoj je istaknula bujni dekolte.

Osim poprsja, haljina je pokazala i svoj isklesani trbuh, a cijelu modnu kombinaciju upotpunila je srebrnom torbom i štiklama.

Pratitelji su joj u komentarima udijelili pregršt komplimenata.

"Ma žena top", "Ljepoto, zakon si", "Goriš", "Izgledaš vrhunski", nizali su se komentari.

Podsjećamo, nedavno je Žanamari svoje pratitelje zabrinula snimkama iz gorućih Tučepa, a kako su ona i obitelj proživjeli strašne prizore, pogledajte OVDJE.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Beyonce u čipkastom izdanju nije mogla ukrotiti svoje raskošne obline, a njezin outfit nalik je na zaštitni znak našeg pjevača!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Tko bi rekao da su joj 54 godine? U pripijenom bikiniju pohvalila se zavidnom linijom, ali nešto je ipak provukla kroz Photoshop!

Povezana vijest Nekad i sad Znate li tko je ova preslatka djevojčica s fotografije? Brojni za nju tvrde da je jedna od najzgodnijih novinarki, a prošle godine ostvarila se u najljepšoj ulozi!

Povezana vijest Celebrity Prijatelji Jennifer Lopez nisu štedjeli riječi nakon što je ona predala papire za razvod: "Umorna je od ponižavanja..."

Povezana vijest Celebrity Evo zbog čega Rade Šerbedžija nije mogao suspregnuti suze, dirljiva snimka širi se društvenim mrežama: "Čista emocija..."

Povezana vijest Celebrity Tko je misteriozna crnka koja je na crveni tepih u Sarajevu došla u tajicama? Ovakav neobičan outfit još nismo vidjeli

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS