Pokazala i skupocjen poklon

Žanamari u haljini koja na njoj puca proslavila rođendan, možete li pogoditi koliko godina ima?

Žanamari Perčić - 8 Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Žanamari Perčić otkrila je da slavi rođendan, a pokazala je i skupocjen poklon od čijeg će vam se iznosa zavrtjeti u glavi.

Pjevačica Žanamari Perčić otkrila je da slavi rođendan, a mnogi ne vjeruju koliko je godina napunila obzirom na njen izgled.

Žanamari ima 43 godine, a zbog uske seksi haljine s prorezima u kojoj je proslavila mnogi bi rekli da ima tek 23.

Pjevačica je povodom rođendana izašla na večeru, a pokazala je i skupocjen poklon. Naime, riječ je o švicarskom ručnom satu brenda Tudor koji vrijedi između 2000 i 4000 eura, piše Jutarnji.

A od koga je dobila sat, nije otkrila.

''Sretan rođendan Žaki, izgledaš nevjerojatno'', ''Najljepša si, sve najbolje'', ''Definitivno jedna od zgodnijih žena, sretan ti rođendan'', pisali su joj pratitelji.

Za ovakav izgled Žanamari je zahvalna redovnim treninzima u teretani, a nama je u lipnju otkrila zašto je vježbanje toliko zavoljela.

''Htjela sam se time baviti. Cijeli život sam nekako u teretani, ali otkad sam rodila nisam baš bila redovita, malo sam bila preopsesivna majka, tako da sam morala biti s djetetom 24 sata dnevno i na kraju kad sam počela ić u teretanu, tih 3 sata dnevno su mi bili jedini koje sam ja imala za sebe. Iako, Gabi već ima devet godina pa sad i ona sa mnom ide u teretanu! Sad smo ipak 24 sata zajedno'', govori sretno.

Za naš portal progovorila je i o suprugu Mariju te kćerkici, a cijeli intervju pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Poznati su novi detalji o stanju Thompsonovog sina: ''Znate da idete pravim putem kada…''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zaljubljena kći bivšeg Vatrenog pozirala je u naručju svog partnera, nakon prekida s ocem djeteta pronašla je utjehu u mladom poduzetniku!

Povezana vijest Celebrity Nives i Goran Ivanišević ovih su dana imali veliki razlog za slavlje, čestitke ne prestaju stizati!

Povezana vijest Celebrity Slavna glumica daleko od doma saznala je tužnu vijest: ''U šoku sam, moje srce je slomljeno...''

Povezana vijest Celebrity Naš glazbenik nestao je s hrvatske scene pa sad iznenadio promjenom koju je objavio na Instagramu, svi se pitaju zašto!

Povezana vijest Celebrity Franka Batelić pokazala je svog zgodnog brata koji izbjegava medije, za rijetku objavu imala je važan povod!

Povezana vijest Celebrity Svećenik koji se javno sukobio sa Severinom ima savjet za djecu uoči početka škole: ''Pronađite svetu vodu i zamolite roditelje...''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS