Što je sad ovo?

Holivudski miljenik novim je prizorima slomio srca obožavateljica, krije li pravu istinu cijelo vrijeme?

Zac Efron - 5 Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Holivudski glumac Zac Efron ovih dana uživa na Mykonosu, a društvenim mrežama proširio se videozapis koji je poljuljao mišljenja obožavateljica.

Jedan od najpoznatijih glumaca svijeta Zac Efron ovih dana uživa na Mykonosu s prijateljima.

U posljednjem izlasku, Zac se fotografirao s plesačima iz kluba, a potom i s muškarcem kojeg je ljubio u obraz.

Ove fotografije njegovim obožavateljicama odmah su poljuljale osjećaje, a strani mediji se pitaju je li cijelo vrijeme skrivao da je homoseksualac.

Podsjetimo, Zac je nedavno bio glavna tema medija nakon incidenta na Ibizi. Efrona su u bazenu pronašla dva čovjeka koji rade u vili u kojoj je odsjeo na Ibizi i izvukli ga iz vode. Predstavnik glumca je sve nazvao samo manjim incidentom te nije objasnio što se točno dogodilo, a Zac je nakon toga odvezen u bolnicu.

Inače, nekad jedan od najljepših glumaca svijeta, a danas 36-godišnji Zac medijske stupce često puni zbog svog izgleda.

Zac se prošle godine pojavio na naslovnici časopisa Men's Health i tada prvi put pokušao objasniti što se dogodilo s njegovim licem, nakon što su glasine o plastičnim operacijama kružile već godinu dana. U svom intervjuu otkrio je da je imao gadnu nesreću kod kuće koja je uzrokovala veliku transformaciju njegovog lica.

Navodno se poskliznuo u čarapama dok je trčao kod kuće, zbog čega je bradom udario u granitnu fontanu.

Uz to je tvrdio da ne zna da je bio tema rasprava na društvenim mrežama i da je zapravo postao viralan zbog svoje čeljusti koja izgleda drugačije, sve dok ga majka nije nazvala da ga pita je li išao pod nož.

"Kad bih se obazirao na ono što drugi ljudi misle o meni do te mjere da oni misle da ja cijenim njihova mišljenja, definitivno ne bih mogao raditi ovaj posao", izjavio je tada.

Njegov prijatelj Kyle Sandilands također je progovorio u njegovo ime i stao u njegovu obranu, rekavši da on nikada ne bi učinio tako nešto.

On Zaca poznaje godinama, a nagađanja je odbacio u The Kyle and Jackie O Showu.

"Znao bih da je imao bilo kakvu plastičnu operaciju, naravno dato nije učinio", izjavio je i dodao kako odlazak na plastičnu operaciju ne bi imao smisla jer Zac predobro izgleda i bez toga.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Najbolju gimnastičarku svih vremena majka je ostavila kada je bila dijete, sad od popularne olimpijke traži oprost: "Samo je želim pitati..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša bivša manekenka otvoreno progovorila o poremećaju s kojim se bori već neko vrijeme: ''Naučila sam živjeti s tim...''

Povezana vijest Celebrity Marcelo Brozović od reprezentacije se oprostio fotkom s djecom, a dobio ih je sa samozatajnom znanstvenicom!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda našeg hit-showa u minijaturnom kupaćem pokazala zavidni dekolte, a pale su i usporedbe s pop-senzacijom!

Povezana vijest Nekad i sad Glumci iz kultne serije 90-ih susreli su se nakon dugih 25 godina, pogledajte kako izgledaju danas!

Povezana vijest Celebrity Udovica milijardera koji je preminuo dva mjeseca nakon vjenčanja oprostila se od njega uz dirljiv opis: "Bio si san mog života"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS