Nitko je nije očekivao!

Kakvo iznenađenje! U emotivnoj sceni serije U dobru i zlu pojavila se i naša zvijezda Kumova, jeste li je primijetili?

Ana Uršula Najev u ''U dobru i zlu'' - 1 Nova TV 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

U novoj epizodi serije ''U dobru i zlu'' sve je iznenadila pojava naše zvijezde ''Kumova'' Ane Uršule Najev, a vrlo emotivna scena nikoga nije ostavila ravnodušnim.

U sceni punoj sjećanja i tuge, Una (Marija Klanac) prisjeća se svoje pokojne majke, također glumice, koju je za tu priliku utjelovila Ana Uršula Najev. Ta dirljiva scena prisjećanja u sinoćnjoj epizodi serije ''U dobru i zlu'' prikazala je Unine unutarnje borbe i traganje za smirenjem dok se suočava s važnim životnim odlukama. Nakon što je gotovo dovršila studij glume u Sarajevu, Una svom ocu Joci (Enes Vejzović) otkriva da je odlučila napustiti fakultet, što je za njega bilo pravo iznenađenje i šok. Iako isprva razočaran, Joco je ubrzo pokazao razumijevanje i, na Unino iznenađenje, prihvatio njezinu odluku.

Umjesto da je kritizira, Joco joj je dao novi zadatak – povjerio joj je renoviranje lokala koji je nedavno kupio za svoju zaručnicu Petru (Katarina Baban).

Međutim, Una nije mogla predvidjeti dodatno iznenađenje. Naime, Joco je angažirao i Miru (Ammar Mešić), kojeg je tek zaposlio, kako bi zajedno s Unom radio na projektu. Između Une i Mire zaiskrilo je već prilikom prvih njihovih susreta, a međusobnu privlačnost postaje im sve teže skrivati. Što će donijeti ova suradnja – nove konflikte, ili možda priliku za ljubav – ostaje nam vidjeti.

Nove epizode serije ''U dobru i zlu'', ne propustite već večeras od 21:20 na Novoj TV!

Inače, Anu Uršulu gledamo kao Lucu u seriji ''Kumovi'', a ona i Momčilo Otašević otkrili su i što nas čeka u novim epizodama.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kad se ovaj srpski par skine, nema tko se ne okrene za njima, ovako izgledaju s 46 i 63 godine!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Morate pogledati ovaj video Majina Blooma, garantiramo da će vam uljepšati dan!

Mladi ljubavni par iz MasterChefa upoznao se na faksu, a sigurni su da njihovu ljubav neće poljuljati ni rivalstvo u showu

Prepoznajete li veliku zvijezdu 90-ih? Obožavali smo ga gledati u kultnoj seriji koja je i danas hit!

Povezana vijest Celebrity Ljepotice iz Kumova plijenile su poglede u zajedničkom izlasku, a zabavljale su se u društvu svjetski poznatog glumca!

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova prijateljice su i u privatnom životu, a zbog jednog razloga sad su se povezale još više!

Zvijezda Spasilačke službe rastužila fanove: Jedva je govorila, ali navodno postoji logično objašnjenje!

Kolinda Grabar-Kitarović pozirala s najbogatijim čovjekom na svijetu, našla se u društvu brojnih svjetski poznatih faca

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS