uživaju na odmoru

Hana Huljić pozirala s poznatim prijateljicama na Korčuli, trudnički trbuh istaknula je u bijeloj haljini!

Hana Huljić, Andrea Andrassy i Domenica Domenica Žuvela/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Hana Huljić Grašo provela je svoje slobodno vrijeme na Korčuli s prijateljicama, a na fotografiji je njezin trudnički trbuh itekako vidljiv.

Naša pjevačica Domenica Žuvela pozirala je na Korčuli s Hanom Huljić Grašo i influencericom Andreom Andrassy, a potom je njihovu zajedničku fotku objavila u priči na Instagramu. 

"Nas 5", napisala je Domenica, referirajući se još i na svog psa i na bebu koju iščekuje Hana, a čiji je trbuh već itekako vidljiv. 

Inače, Hana čeka drugo dijete s pjevačem Petrom Grašom, a on je nedavno ekskluzivno za IN magazin otkrio spol njihova drugog djeteta. Nakon kćerkice Albe stiže im sinčić. Rekao je i kako se Hana osjeća.

''Kao svaka trudnica. Jedan dan jedu joj se kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je OK!'' poručio je Grašo.

Hana i Petar vjenčali su se u veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a Albu su dobili u srpnju iste godine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Internet užarila fotografija francuskog predsjednika i ministrice sporta, vidite li što svi komentiraju?

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Zanimljivosti Tko je supruga Dragana Primorca? U braku su više od 20 godina, ali u početku je nije bilo lako osvojiti!

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda Barbara Matić kada nije na sportskom terenu: Iznenadit će vas što je njezina druga ljubav, a ove su fotke dokaz da je i prava ljepotica!

Povezana vijest Celebrity Knoll plesala u bikiniju čiji su cvjetni detalji gornjeg dijela jedva držali sve na mjestu!

Povezana vijest inMagazin Andrea Šušnjara otkrila nam je pravi razlog odlaska iz Magazina i plan za solo karijeru: ''Sigurno će biti promjena...''

Povezana vijest Celebrity Nakon kratke i teške bolesti preminuo je naš glazbeni velikan, iza sebe je ostavio veliki trag na dalmatinskoj glazbi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS