Razmišlja o drastičnom potezu

Tonči Huljić o sudbini grupe Magazin nakon Šušnjarina odlaska: "Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama"

Tonči Huljić i Andrea Šušnjara Livio Andrijic/Cropix 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Tonči Huljić priznao je da razmišlja o gašenju grupe Magazin nakon odlaska Andree Šušnjare.

Glazbenik i producent Tonči Huljić stoji iza jedne od najdugovječnijih grupa na našoj estradi, a radi se naravno o Magazinu.

Trenutačna i najdugovječnija pjevačica grupe Andrea Šušnjara nedavno je najavila da planira napustiti sastav čim joj se pronađe adekvatna zamjena i započeti samostalnu karijeru.

Tonči je sada otkrio kakvi su njegovi planovi s Magazinom nakon Andreina odlaska.

"Što se tiče Magazina, njegova je budućnost ionako u mojim rukama, ali je pitanje da li nakon tako velike prošlosti, uopće treba budućnost? Ne znam, vidjet ćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim, uostalom, ona još uvijek nije otišla. Mislim, oni imaju dovoljnu ostavštinu pjesama, koju mogu eksploatirati do kraja života, uključujući i Andreu, koja mi je jako draga", rekao je za Story.

Povezana vijest inMagazin Evo što Jelena Rozga misli o odlasku Andreje Šušnjare iz Magazina, u jednu stvar je sigurna što će se dogoditi: "Ja to najbolje znam!"

Objasnio je i znači li to da bi mogao ugasiti Magazin.

"Magazin se nikada ne može ugasiti jer on živi u glavama i srcima generacija i generacija. Međutim, dolaze nove generacije, pitanje je hoće li oni otkriti stari Magazin ili ne. Primjerice, znate li neku novu pjesmu s albuma Rolling Stonesa? Vjerojatno ne znate. Hoćete li ići na njihov koncert zbog pjesama koje vas podsjećaju na neka sretna i bezbrižna vremena? Vjerojatno hoćete. Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama, tko zna. Sve je moguće, ali ja sam sada okrenut sebi, toliko vam mogu reći", zaključio je Tonči.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Zdravstveno stanje Kate Middleton zabrinulo javnost, oglasio se i britanski liječnik: "Moglo bi biti ozbiljno!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS