najveća podrška modrima

Evo koje ljepotice ljube nogometaši Dinama, jedan je već dugo u vezi s kćeri bivšeg hrvatskog reprezentativca

Iva Šarić i Bruno Petković Instagram 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Na rasporedu je utakmica između Dinama i Monaca, a često se na tribinama pojave i bolje polovice dinamovaca koje su im najveća podrška.

Dinamo čeka važna utakmica protiv Monaca, a najveća podrška su im njihove bolje polovice. Pojedini igraći svoju privatnost drže podalje od očiju javnosti, a evo tko su bolje polovice onih nogometaša koji ih s ponosom pokazuju.

Iva Šarić

Bruno Petković prošle godine odveo je pred oltar voditeljicu Ivu Šarić, s kojom je 2021. dobio sina Adriana. Upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila i vezu su ispočetka držali u tajnosti, dok se krajem 2020. godine nije doznalo da su par. Iva je bila u braku i s bivšim Vatrenim Jerkom Lekom, s kojim ima i još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Marija Pjaca

Marku Pjaci najveća je podrška njegova supruga Marija Pjaca ex Pavičić. Par se vjenčao 2021. godine nakon tri godine veze, a imaju sina Luku.  Njihovo svadbeno slavlje održalo se u Zagrebu, a sve je djelovalo poput prave čarolije. Marija je blistala u elegantnoj vjenčanici s prorezom, a posebno su uvježbali i svoj prvi ples. Čarobnoj atmosferi pridonijelo je i puštanje lampiona.

Marija je po struci fizioterapeutkinja, ali svoj privatni život voli čuvati podalje od javnosti.

Više o njihovoj ljubavno priči pročitajte OVDJE.

Petra Matjanec

Martin Baturina prije nekoliko mjeseci otkrio je da ga je njegova djevojka Petra osvojila osobnošću. Kad ne igra utakmice, vrijeme provodi s njom, obitelji i odmara se. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

''Bila je to kemija od prvog trenutka upoznavanja. Nije baš za medije, mogu reći da se zove Petra i studentica je'', otkrio je Baturina za Sport Life.

Otkrio je tada i koje njezine vrline voli.

''Ima dobru i nježnu osobnost. Vrijedna je, draga i jako lijepa'', priznao je.

 Andrea Janković

Arijan Ademi već godinama ljubi lijepu Andreu Janković, ali svoj privatan život drže podalje od očiju javnosti. Zajedno su osam godina, a imaju i dva sina. Arijan je Andreu upoznao kad je počeo igrati padel na Velesajmu.

Inače, Andrein otac je bivši nogometaš Rijeke i hrvatski reprezentativac Janko Janković. A upravo on je Ademija i doveo u Zagreb da igra padel i da igrom sudbine upozna i svoju životnu partnericu, piše 24sata.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Seks-bomba 90-ih ne odustaje od odluke da ne nosi šminku, no ovaj put nečemu nije odoljela

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ronaldova Georgina osvanula potpuno gola, ključne dijelove tijela prekrila je samo skupocjenim torbama!

Ovo je bivša supruga Mate Rimca objavljivala nakon kraha braka, zna se i gdje je otišla nakon što je vijest procurila u javnost

Slavonac iz Supertalenta zasjeo je na prvo mjesto na YouTube trendingu: ''Stvorio je pjevačicu koje nema!''

Tko je markantni Crnogorac koji će održati pet koncerata u Lisinskom u samo mjesec dana?

Povezana vijest Celebrity Knoll uskoro putuje u Ameriku, a evo bez koje naše hrane ne može izdržati u Miamiju: ''Nema šanse...''

Povezana vijest Celebrity Ovako je zanosna kći Zdravka Čolića proslavila poseban dan: Pohvalila se domaćim specijalitetima i pogledom od milijun dolara!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS