''Slovenska Afrodita!''

Tko je predstavnica Slovenije koja je svojim vokalom na Dori sve ostavila bez teksta? Puno pozornosti privukla je svojim izgledom

Raiven Screenshot 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Tijekom druge polufinalne večeri Dore, publici se predstavila slovenska predstavnica za Euroviziju Raiven te svojim nastupom sve ostavila bez teksta.

Druga polufinalna večer Dore je iza nas, a među glavnim temama odmah nakon svog nastupa ostala je i Raiven, slovenska predstavnica za Euroviziju ove godine.

Raiven je otpjevala svoje dvije pjesme ''Ofeliju'' i Veroniku'' s kojom i ide na Euroviziju, a od njenih čistih vokala i scenskog nastupa svi su ostali bez teksta.

Nastupila je u providnoj haljini koja je po sebi imala neobične detalje, a na sredini imala veliki prorez koji je isticao tetovaže između njenih grudi i na trbuhu.

Osebujna Raiven brzo je pokupila masu komentara na društvenim mrežama.

''Ova slovenska Afrodita ih je sve tamo vokalno i vizualno pojela'', ''Slovenka je dijete Lady Gage i Donatelle Versace'', ''Raiven toliko dobro pjeva da ni tonac s nije uspio sje*ati'', ''Kako pjeva ova žena!'', pisali su na X-u.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

No, tko je zapravo Raiven?

Pjevačica imena Sara Briški Cirman je mezzosopranistica i pop pjevačica, a na Eurosongu će pjevati pjesmu ''Veronika'' koja je inspirirana legendom o Veroniki Desinićkoj. Pjesmu autorski među ostalima supotpisuje i Bojan Cvjetičanin, pjevač grupe Joker Out, koja je prošle godine oduševila na Eurosongu.

Raiven koja je inače i sama napisala ovu pjesmu na njoj je radila oko šest mjeseci.

''Prvi demo nastao je u mojoj sobi, gdje stvaram svoje pjesme. Trebalo je da prođe pola godine da pjesma dobije svoj konačan oblik'', rekla je Raiven u jednoj emisiji.

Povezana vijest Celebrity Favorit Dore zapalio je pozornicu Dore svojim dugo iščekivanim nastupom, ide li Baby Lasagna na Eurosong?

Čim je odabrana, mnogi fanovi Eurovizije bili su sigurni da ulazi i u finale, a ovo su bili neki od komentara.

''Remek-djelo'', ''Pjesma je predivna'', ''Nemam riječi, začarala me pjesma'', ''Europa nije spremna za ovo''.

Pjesmu će na Eurosongu otpjevati na slovenskom jeziku, a na pozornici će se, kao i u spotu, pojaviti u pratnji plesača baletnog ansambla SNG Opera i baleta Ljubljana.

Raiven se nakon nastupa na Dori oglasila i na društvenim mrežama, a pokazala je i kako se družila s našim kandidatima Baby Lasagnom i Marcelom, fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Zanimljivosti J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 inMagazin Frano Ridjan pozvao gledatelje da u ponedjeljak u 18 sati budu uz program Nove TV, evo o čemu je riječ!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS