ima svoj cilj

Tko je zgodni sin Richarda Gerea? Žene lude za njim, a osim izgledom može se pohvaliti i prestižnim obrazovanjem!

Richard Gere Profimedia 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Sin Richarda Gerea i njegove bivše supruge Carey Lowell osim prezimenom može se pohvaliti i zavidnim izgledom te prestižnim obrazovanjem.

Holivudski glumac Richard Gere ranije je žario i palio svjetskom scenom, a ništa drukčije se ne može reći ni za njegova 24-godišnjeg sina Homera.

Zajedno s ocem i njegovom suprugom Alejandrom pozirao je na crvenom tepihu u Cannesu, gdje je Homer svojom pojavom privukao brojne poglede, ali i obožavateljice.

Iako nije često prisutan u medijima, Homer itekako privuče pozornost gdje god se pojavi, a može se pohvaliti i dobrim obrazovanjem.

Naime, ima diplomu kognitivne neuroznanosti i vizualne umjetnosti koju je stekao na učilištu Brown, a kako strani mediji prenose, cilj mu je režirati i pisati filmove.

Inače, Homer je sin Richarda Gerea i njegove bivše supruge Carey Lowell. Slavni bivši par vjenčao se 2002., a brak su okončali 2016. godine.

Gere je u sedmom desetljeću pronašao sreću s Alejandrom Silvom.

74-godišnji glumac španjolsku publicistkinju i aktivistkinju odveo je pred oltar 2018. godine, a vezu su započeli 2014. Zajedno su dobili dvojicu sinova, Alexandera i dvogodišnjaka čije ime još nisu otkrili.

Povezana vijest Celebrity Iznenadio strastvenim poljupcima u javnosti s 34 godine mlađom suprugom koja ne voli svjetla medija

Povezana vijest Celebrity Prije nje šarmirao je brojne poznate dame, no tek mu je ona u sedmom desetljeću smirila srce, prvo je bila samo obiteljska prijateljica!

Povezana vijest Zanimljivosti Matija Cvek pohvalio se još jednom vještinom koja mu odlično ide, a Mia Dimšić mu je na viđeno ostavila zanimljiv komentar!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Činilo se kao da se nikad neće skrasiti, no smirio se uz mlađahnu ljepoticu koja mu je oprostila i aferu

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Kad se ona pojavila u sićušnom bikiniju, sve ostalo bitno za ovaj prestižni događaj palo je u drugi plan

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS