Samozatajna plavuša

Tko je supruga Peđe Grbina? U braku su sedam godina, a da su vjenčani razotkrila je kolegica političarka

Peđa Grbin i supruga Altana - 6 Instagram 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Peđa Grbin u sretnom je braku sa samozatajnom Altanom Hodžić. Evo tko je ona i čime se bavi.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin uvijek je u fokusu javnosti zbog svojeg političkog života, ali malo tko zna kakav je njegov ljubavni život.

Povezana vijest Celebrity Ovo su sinovi Zorana Milanovića, jednog je Hrvatska upoznala nakon skandala s ocjenama, a drugi cijelo vrijeme uspješno prolazi ispod radara

Saborski zastupnik već je godinama u sretnom braku sa samozatajnom plavušom Altanom Ati Hodžić.

O Altani se ne zna mnogo, ali domaći mediji pišu da radi kao medicinska sestra na Rebru u Zagrebu. Od Peđe je mlađa čak 10 godina, a za njih se pročulo 2016. godine kad su viđeni da se šetaju držeći se za ruke.

Već sljedeće godine, 2017., stali su pred oltar u Gradskoj vijećnici, a razotkrila ih je zastupnica Sabina Glasovac na Facebooku.

Krajem 2021. godine dobili su i sinčića Viktora.

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte zašto su fotografije s presice Peđe Grbina i Ivane Kekin svima zanimljivije od onog što su pričali!

Povezana vijest Nekad i sad Čega se to Andrej Plenković ne odriče već 15 godina? U našoj galeriji možete provjeriti koliko se promijenio od vremena dok još nije bio premijer!

Peđa ponekad podijeli fotografije s obitelji na društvenim mrežama, a kako Altana izgleda, pogledajte u galeriji.

Inače, Peđa je član SDP-a od 1998. godine, a 2020. postao je predsjednik stranke. Prije toga 10 je godina imao svoj odvjetnički ured.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS