poznati se opraštaju

Naša glumica dirljivim oproštajem od Lukasa Nole zatekla kolegicu koja je na ovaj način doznala tužnu vijest

Lukas Nola i Tihana Lazović Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Tihana Lazović oprostila se od Lukasa Nole dirljivm objavom na svojem profilu na Instagramu.

Od pokojnog Lukasa Nole na društvenim mrežama opraštaju se kolege i prijatelji, a posebno emotivan je oproštaj glumice Tihane Lazović.

"Lukas. Dao si mi moju prvu ulogu na filmu. Ne bih bila osoba koja jesam da te nisam poznavala. Osjećam se počašćeno što sam imala priliku učiti od tebe. Volim te i mirno putuj , veliki care", napisala je Tihana uz njihovu zajedničku fotografiju, a svojom objavom je zatekla kolegicu koja je na ovaj način doznala tužnu vijest.

"Molim!? Ne..." u nevjerici je komentirala Daria Lorenzi. Na Tihaninu objavu je reagirala i Severina koja je zalijepila emotikon slomljenog srca.

Od Lukasa se oprostila i glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je u svojim pričama na Instagramu objavila njegovu crno-bijelu fotku sa slomljenim srcem.

"Strašno, čisti horor. Sućut Barbara Nola, djeci i obitelji na smrti Lukasa Nole",napisao je na svojem profil na Facebboku redatelj Dalibor Matanić 

U komentarima ispod Matanićeve objave izrazima sućuti pridružili su se Arijana Čulina, Jasna Bilušić, Senka Bulić, Siniša Popović, Arsen Oremović i brojni drugi.

Podsjetimo, Lukas je preminuo u 59. godini nakon duge i teške bolesti koja mu je dijagnosticirana 2014.

Bo je jedan od najperspektivnijih domaćih redatelja i scenarista i za svoj rad je višestruko nagrađen. Iza sebe je ostavio neutješne suprugu Barbaru i njihovo dvoje djece, sina Jakova i kći Maru.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Evo zašto Lana Klingor Mihić žali što prije nije otišla iz Zagreba, a evo i čime se bavi u kasne večernje sate: "To više nitko ne radi!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS