"Želim mu sve..."

Oglasio se otuđeni otac Meghan Markle i poslao poruku kralju Charlesu, za njega je imao samo posebne riječi

Thomas Markle Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Thomas Markle poslao je javnu poruku kralju Charlesu nakon što je čuo da mu je dijagnosticiran karcinom.

Otuđeni otac Meghan Markle, 79-godišnji Thomas Markle poželio je kralju Charlesu sve dobre želje ovoga svijeta, nakon što je otkriveno da britanski monarh boluje od raka.

Thomas koji je i sam imao ozbiljnih zdravstvenih problema i još se oporavlja od teškog moždanog udara koji je doživio 2002. godine kalju je putem medija poslao posebnu poruku.

"Želim uputiti najbolje želje kralju Charlesu i nadam se da će uskoro ozdraviti. Želim mu sve dobre želje ovoga svijeta", Thomasova je poruka za kralja, prenosi Daily Mail.

Kralj Charles je bio taj koji je zamijenio uloga Thomasa na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle 2018. godine te je otpratio do oltara, nakon što je Meghanin otac doživio dva srčana udara uoči vjenčanja i liječnici su mu naredili da ne leti.

Thomas zbog toga nikada nije krio razočaranje, ali je rekao da će biti vječno zahvalan kralju što je uskočio umjesto njega u posljednji trenutak.

Povezana vijest Celebrity Evo kako je Meghan Markle pisala o svojim roditeljima prije udaje za princa Harryja, sve je bilo drugačije

Thomas i Meghan posljednjih nekoliko godina uopće ne razgovaraju jer je on navodno prodao njezine i Harryjeve fotografije medijima i javno ju je zamolio da mu oprosti, dodajući da je nije vidio pet godina. Tada se usporedio s kraljem Charlesom, rekavši da su obojica lišeni kontakta s unucima.

"Kralj Charles također nije učinio ništa loše i njemu su uskraćena djeca kao i meni", rekao je.

Kralju Charlesu dijagnosticiran je rak koji mu je iznenada otkriven tijekom liječenja povećane prostate, a vijest je potvrđena iz Buckinghamske palače te su dodali kako se ne radi o raku prostate, ali druge detalje zasad nisu otkrivali.

Nakon vijest o kraljevoj bolesti, njegov sin princ William vratio se dužnostima i to nakon što je uzeo pauzu dok se pak njegova supruga Kate Middleton oporavlja od operacije abdomena, a princ Harry hitno je doputovao iz SAD-a u Veliku Britaniju kako bi bio uz njega.

Povezana vijest Celebrity Zdravstveno stanje kralja Charlesa nije jedina briga koja mori Harryja, Meghan Markle s još zabrinjavajućih vijesti morat će se nositi sama

Harry je na let za Britaniju sjeo već nekoliko sati nakon što se vijest o zdravstvenom stanju Charlesa proširila svijetom, ali strani mediji pišu da sa sobom nije poveo suprugu Meghan Markle te djecu Archieja i Lilibet.

Kako piše Daily Mail, Harry je sletio nakon 11-satnog putovanja na londonski Heathrow, a s terminala ga je ispratilo policijsko vozilo.

Izvori su rekli da je Charles osobno nazvao Harryja kako bi mu priopćio zabrinjavajuću vijest, a vojvoda od Sussexa odmah je krenuo na zrakoplov. Njegov luksuzni Range Rover viđen je kako stiže na VIP terminal LAX-a, a Harry se ukrcao na prvi let.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zdravstveno stanje kralja Charlesa nije jedina briga koja mori Harryja, Meghan Markle s još zabrinjavajućih vijesti morat će se nositi sama

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS