objavljen i video!

Svi pričaju o ovim prizorima Taylor i Travisa: Jedni su uvjereni da je ovo gluma, drugi se ne slažu!

Taylor Swift i Travis Kelce - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Taylor Swift i Travis Kelce izmjenjivali su nježnosti na finalu muškog dijela turnira US Open.

Američki superpar Taylor Swift i Travis Kelce ovih dana su imali više javnih pojavljivanja, a među njima je bio i dolazak na finale muškog dijela turnira US Opena.

I dok su se Talijan Jannik Sinner i Amerikanac Taylor Fritz odigrali uzbudljivu završnicu jednog od četiri Grand Slam turnira, pjevačica i igrač američkog nogometa su više gledali jedno u drugo nego na teren u Flushingu. U jednom trenutku par se u potpunosti opustio kada je na redu došla pjesma "I Believe in a Thing Called Love" grupe The Darkness.

Ovim putem par je još jednom stao na kraj medijskim nagađanjima nastalima poslije objave lažnih dokumenata o kraju veze. 

Slike izmjenjivanja nježnosti nisu promaknuli ni brojnim swiftiesima.

"Ovaj čovjek ju tako voli i ona je tako sretna s njim, to je sve što sam oduvijek htjela za nju", "Prošla je godinu dana i oni dalje ne mogu bez dodirivanja, grljenja i ljubljenja", "Uistinu su stvoreni jedno za drugo", "Nju zbilja nije briga što je na terenu osim ako on nije tamo", samo je dio pozitivnih komentara, dok ima i onih koji su uvjereni da je sve gluma. 

Taylor Swift trenutno je na dvomjesečnoj stanci od svjetske turneje The Eras Tour, koja je zaradila više od milijardu dolara, dok je tight end NFL momčadi Kansas City Chiefs odigrao prvu utakmicu u novoj sezoni prošli četvrtak, pobijedivši Baltimore Ravens s 27:20.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ma kakav prekid! Sve su oči bile uprte u Taylor Swift kad se pojavila na tribinama u ovom outfitu!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Ovu snimku Taylor Swift nakon Super Bowla pogledalo je više od 16 milijuna ljudi: ''Povedite roditelje, rekli su...''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kamo je princ William odveo svoju djecu za rođendan! Zbog jedne osobe ova fotka skupila je preko 2 milijuna lajkova!

Povezana vijest Celebrity Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Povezana vijest Celebrity Svi svjetski mediji danas pišu o ovom poljupcu: Najpoznatiji ljubavni par na svijetu prepustio se strastima pred stotinama milijuna ljudi!

Povezana vijest Celebrity Kerum pobjedu Hrvatske u Osijeku gledao sa suprugom i djecom, Fani je izrazom lica privukla pažnju

Povezana vijest Celebrity Naš glumac vraća se na male ekrane zbog nove uzbudljive uloge, ispričao nam je sve o svom liku: ''Nadam se da će ga publika blagosloviti!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS