zvijezda videa!

Prizori gole glumice srušili internet, video je sama objavila: ''Za sve moje prljave dečke!''

Sydney Sweeney - 2 Screenshot 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Glumica Sydney Sweeney raspametila je pratitelje novom reklamom za muški gel za tuširanje.

Mlada glumica Sydney Sweeney, koju su nakon nekoliko eksplicitnih scena proglasili seks-bombom 20. stoljeća, raspametila je pratitelje novom objavom.

Naime, Sydney je zvijezda nove reklame za muške gelove za tuširanje, a snimili su je u kadi napunjenoj sapunicom koja je skrivala strateške dijelove.

''Za moje prljave dječake, prijeđite na Dr. Squatch Natural Body Wash. Za muškarce koji više vole prirodno'', napisala je u opisu.

''Tko god je bio zadužen za ovaj marketing, zaslužuje biti direktor'', ''Ova žena može prodati i pijesak na plaži'', ''Zašto mi ovaj video traje 2 sata?'', ''Obožavam je, muškarci će se sad zaista prati!'', ''Marketinški tim treba povišicu'', bili su samo neki od brojnih komentara pratitelja.

Inače, Sweeney se proslavila u hit-seriji "Euforija", koja joj je donijela dvije nominacije za nagradu Primetime Emmy. U seriji je glumila tinejdžericu koja je otela dečka svojoj prijateljici, a snimila je i nekoliko eksplicitnih scena u kojima ništa nije skrivala, što joj je donijelo i status seks-simbola.

Glumila je i u filmu Quentina Tarantina "Bilo jednom u Hollywoodu", a posebne pohvale dobila je za glavnu ulogu u drami "Reality".

Prošle godine privukla je veliku pozornost javnosti u spotu pjesme "Angry" legendarnih Rolling Stonesa.

Glumica se ponosi i svojim prirodnim oblina, no priznala je i da se u mlađim danima zbog njih osjećala nesigurno.

"Dok sam bila u srednjoj školi, znalo mi je biti nelagodno zbog mojih velikih grudi i govorila sam da ću ih smanjiti kada napunim 18", ispričala je u intervjuu za Glamour UK. No mama ju je uspjela odgovoriti od te odluke i danas joj je zbog toga drago.

"Sviđaju mi se. One su moje najbolje prijateljice", rekla je glumica.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Pogledajte što je Marija Benjak napravila kad je napustila MasterChef: ''Meni to ima značenje koje mi je promijenilo život''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nitko nije mogao skinuti pogled s ove ljepotice kad se pojavila na plaži, nevjerojatno je kako ova žena izgleda

Filip Juričić o ulozi koju je dugo čekao: ''Već prve šetnje placom, i po komentarima osjetim da je serija gledana''

Kako se poznati Hrvati nose s hejterima na društvenim mrežama: ''Ja sam blokirala jedno pet tisuća ljudi, to je kao da si mi doma došao!''

Povezana vijest Celebrity Nova holivudska miljenica ne prestaje očaravati pojavom, no nekoć se zbog svojeg izgleda osjećala nesigurno

Povezana vijest Celebrity Prekinuo je zaruke zbog glasina da ljubi zgodnu kolegicu, a sada se skinuo gol i u potrazi je za srodnom dušom!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS