Slažete li se s komentarima?

Outfit s halterima Aleksandre Prijović na meti kritika, evo u čemu je dočekala kolegu na pozornici: ''Bilo je sramotno...''

Aleksandra Prijović Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Odjevna kombinacija Aleksandre Prijović za nastup u Novom Sadu naišla je na kritike, halteri su zasmetali nekim fanovima.

Aleksandra Prijović na meti je kritika fanova na društvenim mrežama zbog kombinacije koju je odjenula na drugoj večeri koncerta u novosadskoj hali Spens.

Naime, tu večer pjevačica je nosila crnu, usku haljinu, a ispod nje crne haltere. Budući da joj je na koncertu gost bio Sloba Radanović, mnogi su ju na društvenim mrežama ocrnili jer smatraju da nije lijepo što ga je dočekala u halterima.

"Sramota što se Aleksandra Prijović se ovako obukla za Slobu kao da će ga voditi u krevet, a ne koncert, za sve druge goste bila je pristojno obučena. Još zna da Sloba je tradicionalan i otkad je oženjen Jejom, da poštuje obiteljske vrijednosti. Simpatiziram je, ali je pretjerano ovo", napisao je jedan korisnik X-a.

Objava je skupila nekoliko komentara, a iako su je neki branili, brojni su se složili s objavom.

"Ovo je nešto najgore što je ikad obukla, bila sam tamo, bilo je sramotno. Poslije vidim bili joj baka i deda u publici. Pa gdje je sram, pobogu? Kako možeš doći i reći: 'E, baš je super, obući ću ovo'", napisao je jedan korisnik.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Poznato je da je na svojoj turneji ''Od istoka do zapada'' Aleksandra potrošila tisuće i tisuće eura na dizajnerske komade, a dok je nekim kombinacijama oduševila publiku, drugima je, misle mnogi, malo podbacila.

Povezana vijest Celebrity Aleksandri Prijović pozlilo usred koncerta, morala je kratko prekinuti nastup, ekipa joj je brzo priskočila u pomoć

Podsjetimo, na istom koncertu Prijović, njezinu suprugu Filipu Živojinoviću pozlilo je nakon koncerta.

Povezana vijest Celebrity Srpski mediji još su pod dojmom naše Aleksandre Prijović od 190 cm: "Nastup koji je oborio regiju!"

Pjevačica je u sklopu turneje dosad nastupila u Zagrebu i Osijeku, a pred njom su i koncerti u Varaždinu 26., 27. i 28. travnja te u Zadru 7. lipnja.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Tko je i kako izgleda supruga Mile Kitića? Žena koja je uz njega tri desetljeća privukla je pozornost u kultnom beogradskom restoranu!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Nekad i sad Legendarni glumac izgubio je gotovo 100 kila, više ga nije lako prepoznati nakon drastične transformacije!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS