odrekao je se

Prizori predivne kćeri Toma Cruisea s maturalne sve su podsjetili na njezinu majku u hit-seriji!

Suri Cruise - 5 Profimedia 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Suri Cruise svojim je izgledom na maturalnoj večeri obožavatelje podsjetila na hit-seriju u kojoj je glumila njezina majka.

Već je poznato da je Suri Cruise, kći Toma Cruisea i Katie Holmes, izrasla je u kopiju svoje majke, a obožavateljima je priredila mali podsjetnik na seriju "Dawson's Creek" dok je ovaj tjedan prisustvovala maturalnoj večeri u New Yorku.

Naime, njezina majka Katie Holmes utjelovila je ulogu Joey Potter u hit tinejdžerskoj drami koja se emitirala od 1998. do 2003. godine, a 18-godišnja Suri izgledala je poput Katie dok je pozirala sa svojim partnerom Tobyjem Cohenom na maturalnoj večeri.

Fotografije su odmah podsjetile obožavatelje na kultnu epizodu Dawson's Creeka u trećoj sezoni gdje Joey ide na maturalnu s Dawsonom Leeryjem, kojeg je utjelovio James Van Der Beek.

U 22. epizodi, naziva "The Anti-Matural", Joey organizira posebnu maturalnu zabavu za svoje kolege, a Dawson je uzima za svoju pratilju usred ljubavnog trokuta s Pacey Witter (Joshue Jacksona).

Kao i Suri, Joeyin izgled za maturalnu večer sadržavao je haljinu s naramenicama, minimalan nakit i klasične usne iz 90-ih.

Podsjetimo, Suri nije u sjajnom odnosu s ocem Tomom koji ju odbija vidjeti otkako je bila djevojčica, a više o tome pročitajte OVDJE.

Povezana vijest Zanimljivosti Cruise kolegici kojoj je glumio oca već 19 godina za rođendan šalje isti poklon, a za svoju pravu kćer ne želi ni čuti

Povezana vijest Celebrity Slavni otac odbija je vidjeti otkako je bila djevojčica, a ona je daleko od njegovih očiju izrasla u kopiju svoje lijepe majke

Povezana vijest Celebrity Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Velika tuga u domu legendarne dance-zvijezde 90-ih, svi je i danas pamte po vezi s Massimom i osebujnom karakteru

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Milica iz Kumova sredila se za izlazak, svi su gledali u nju zbog haljine u kojoj se pojavila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS