Sve je u strogoj tajnosti

Svi se i dalje pitaju koji je stvarni razlog odlaska Kate Middleton na operaciju, a evo i što će se dogoditi kad ta informacija napokon dospije u javnost!

Kate Middleton - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Evo što će se dogoditi kad Kate Middleton otkrije zbog čega je točno bila na operaciji, Buckinghamska palača njenu i Charlesovu bolest predstavila je na dva potpuno drugačija načina.

Nakon nekoliko tjedana zabrinjavajućih vijesti o zdravstvenom stanju važnih članova kraljevske obitelji stigla je još gora – kralj Charles ima rak.

I dok je on opet glavna tema zbog ove šokantne informacije, mnoge i dalje zanima što je točno bilo s princezom Kate Middleton za koju se zna samo da je bila na operaciji abdomena i da će joj oporavak trajati čak do Uskrsa.

Nagađalo se da se radi o operaciji slijepog crijeva, žučnog kamenca ili bruha, a mnogi se nadaju kako će princeza tijekom svog oporavka otkriti točan razlog zahvata.

A evo i od kakvog bi značaja njeno priznanje bilo.

''Ako odluči podijeliti svoju dijagnozu u budućnosti, to će biti od iznimne važnosti jer njezin potencijal da podigne svijest o bilo kojoj bolesti ili problemu definitivno je bez presedana. Zbog toga sam sigurna da će joj to biti na umu. Ona je utjecajna osoba na mnogo načina i inspirira ljude, bilo za kupovinu odjeće koju nosi, bilo za promjenu vladine politike'', smatra novinarka Emily Nash.

Povezana vijest Celebrity Princ William sve je stavio na čekanje zbog svoje Kate, a sada ga odjednom čeka više posla no ikad prije!

Buckinghamska palača zauzela je dva vrlo različita pristupa kada je trebalo najaviti planirani medicinski zahvat kralja Charlesa i Kate Middleton.

Dok su oko Charlesa jasno rekli zašto ide u bolnicu, Katein odlazak na operaciju bio je otkriven tek nakon zahvata, a i bolnicu je napustila u strogoj tajnosti.

Mnogi nagađaju kako je Charles to želio javno reći da podigne svijest o bolesti, dok Kate informacije drži za sebe zbog djece, Georgea, Charlotte i Louisa.

Podsjetimo, dok se Kate doma oporavlja od operacije, kralj Charles suočio se s novom ozbiljnom dijagnozom, a kroz liječenje će prolaziti kod kuće.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Evo što će snaći kraljicu Camillu nakon Charlesove dijagnoze, a iza nje već je naporno razdoblje

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS