pomalo je i bizarno!

Slavni par službeno je razveden nakon mučne borbe, evo oko čega su se skoro godinu dana svađali!

Sophie Turner, Joe Jonas Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sophie Turner i Joe Jonas još su 2023. godine otkrili da je kraj njihova braka. Razlog je navodno bio što ona voli tulumariti, a pjevač je više kućni tip.

Glumica Sophie Turner i glazbenik Joe Jonas napokon su sklopili nagodbu za razvod te su sada i službeno razvedeni, piše TMZ.

Prema pravnim dokumentima koje je objavio TMZ, par je sklopio nagodbu, ali pod kojim uvjetima, još nije poznato. Sophie i Joe još su prošle godine otkrili da je njihov brak gotov, ali godinu dana nisu se mogli dogovoriti o imovini i skrbništvu nad djecom, djevojčicama Willie i Delphine.

Glavno pitanje koje se postavljalo cijelo vrijeme bilo je gdje će živjeti njihova djeca. Sophie je djevojčice htjela odvesti u svoju rodnu Veliku Britaniju, dok je Joe inzistirao na tome da ostanu u SAD-u. Zvijezda hit-serije ''Igre prijestolja'' čak je u jednom trenutku tužila sada već bivšeg supruga zbog djece.

Kasnije ga je čak i prijavila za otmicu, i to nakon što su nakratko bili postigli dogovor oko djece.

Podsjetimo, Joe i Sophie prvi su put počeli izlaziti nakon što su se upoznali na Instagramu 2016. godine.

Turner je u intervjuu za Harper's Bazaar UK priznala da joj je Jonas poslao poruku iz vedra neba i dogovorili su susret u baru u Londonu. Ljubav se dogodila na prvi pogled. No, čini se, nije zauvijek potrajala.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Teško je bilo Žanamari gledati u oči pored nikad većeg dekoltea, koji je stisnula u tijesni korzet

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kći pokojnog nogometaša Siniše Mihajlovića pohvalila se prekrasnim vijestima, počast je odala i svom ocu, evo kako!

Povezana vijest Celebrity Kći pokojnog nogometaša Siniše Mihajlovića pohvalila se prekrasnim vijestima, počast je odala i svom ocu, evo kako!

Povezana vijest inMagazin Prvi televizijski intervju Blanke Vlašić nakon što je postala majka: ''Ja kad sam dobila Monda...''

Povezana vijest Celebrity Ecija i Goran Belošević imaju poseban razlog za slavlje, a poklon koji je dobila od supruga ju je dodatno raznježio!

Povezana vijest Celebrity Lana Klingor Mihić prolazi kroz najteži period, sve je rekla u dirljivoj objavi: "Život nije Instagram, ne daj se, živote moj"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS