Kao prava diva

Snježana Schillinger u elegantnoj toaleti istaknula ten koji je dobila na egzotičnom putovanju, tek se vratila i već je u izlasku!

Snježana Schillinger - 2 Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Snježana Schillinger sa suprugom Franzom Schillingerom prisustvovala je modnoj reviji našeg dizajnera Ivice Skoke, zablistala je u crvenoj dugoj haljini u kojoj se osjećala vrlo ženstveno.

Poduzetnica Snježana Schillinger prisustvovala je modnoj reviji našeg modnog dizajnera Ivice Skoke, a stigla je u društvu svog supruga Franza Schillingera.

Osmijeh s lica, kao i nikad dosad, nije skidala, a dobro se osjećala i u dugoj crvenoj haljini koju je nosila. Spuštene naramenice i prorez na nozi učinili su je još elegantnijom, a uz sve to kombinirala je i crnu torbicu i valove u kosi.

Inače, Snježana se sa suprugom vratila s nedavnog putovanja na Kostariku.

"Kostarika, puno hvala što si bila divna prema nama. Namijana lica sretnih ljudi, zemlja u kojoj se apsolutno svi smiju! Pamtit ću to zauvijek", napisala je Snježana uz niz fotografija koje je podijelila, a čiji prizori oduzimaju dah.

U brak s Franzom ušla je 2021. godine. Vjenčali su se nakon pet godina veze na Kornatima, a zaručili su se na egzotičnim Maldivima. Ona iz prvog braka ima sina Dinu, a Franz kćer Taschiu.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS