Njegova obožavateljica

Snježana Schillinger oprostila se od dragog joj Roberta Cavallija, objavila je fotografiju na kojoj zajedno poziraju, evo gdje su se oni to družili

Snježana Schillinger i Roberto Cavalli Snježana Schillinger/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Snježana Schillinger objavila je na Instagramu fotografiju s Robertom Cavallijem koji je preminuo u dobi od 83 godine.

Naša poduzetnica i modna dizajnerica oprostila se putem društvenih mreža od legendarnog talijanskog kolege Roberta Cavallija koji je preminuo u dobi od 83 godine nakon duge bolesti.

Snježana je na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju s druženja s Robertom u Italiji na kojoj zajedno poziraju, kao i fotografije na kojima nosi haljine njegova brenda.

Povezana vijest Celebrity Tko je ljepotica s kojom je Cavalli u 83. godini dobio dijete? Bila je mlađa od njega 46 godina, predviđali su im kraj, a onda joj je kupio otok!

"Doviđenja, gospodine Roberto Cavalli", napisala je Snježana uz objavu.

I sama Snježana se prije nekoliko godina upustila u dizajnerske vode i osnovala vlastiti modni brend naziva Duchess, čije haljine osvajaju brojne poznate Hrvatice iz sezone u sezonu.

Povezana vijest Celebrity Roberto Cavalli preminuo je u dobi od 83 godine, a još lani je slavio rođenje šestog djeteta

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Bila je naša najveća teen zvijezda, no onda je samo nestala sa scene i pridružila se vjerskoj zajednici, a evo što se danas o njoj zna

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Nekad i sad Krhka pojava glumačke legende rastužila je njegove obožavatelje, pojavio se u javnosti nakon dugo vremena!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS