u naletu sreće

Pogledajte trenutak kada je predstavnica Slovenije poljubila svoju plesačicu, video je postao pravi hit na društvenim mrežama!

Ravien - 2 X/Screenshot 1/42 >> Pogledaj i ovo +31 Galerija

Nakon što je čula da je prošla u finale Eurosonga, slovenska predstavnica Ravien poljubila je svoju pjevačicu u usta.

Od balkanskih zemlja osim Hrvatske i Srbije, u finale je prošla i slovenska predstavnica Raiven sa svojom pjesmom "Veronika".

Njezina reakcija nakon prolaska u finalni krug počela se širiti društvenim mrežama. Naime, cijeli slovenski tim je skočio i počeo vrištati, a u naletu sreće, pjevačica je poljubila i svoju plesačicu u usta. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Povezana vijest Zanimljivosti Zbog eurovizijske ludnice već se počeo rezervirati smještaj u Zagrebu iduće godine!

Komentari na društvenim mrežama dolazili su sa svih strana.

"Gej ljudi su pobijedili", "Ja sam ludo zaljubljena u nju", "Vrištim", "Ona je ikona", "Čekali smo ovaj trenutak", "Je li joj to djevojka?", "Što se događa?", "Obožavam je", pisali su obožavatelji Eurosonga.

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagnu ugostio je zamjenik gradonačelnika Malmöa, a veleposlanik ga je odveo na lazanje!

Podsjećamo, naš predstavnik Baby Lasagna glavni je favorit za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, a u prvoj polufinalnoj večeri sve je raspametio svojim nastupom. 

Što je Baby Lasagna rekao nakon prolaska u finale, pogledajte OVDJE.

Kako je njegov tim reagirao na prolazak u finale, pogledajte OVDJE.

Povezana vijest Celebrity Životna priča irske predstavnice koja je zgrozila svojom pojavom na Eurosongu poprilično je teška: ''Bilo je strašno...''

I dalje se nižu reakcije gledatelja, memeove i pohvale skupili smo OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nižu se čestitke Baby Lasagni za prolazak u finale: ''Znalo se od početka, idemo do pobjede!''

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Zanimljivosti Zbog eurovizijske ludnice već se počeo rezervirati smještaj u Zagrebu iduće godine!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS