''paranoičan je''

Širi se bizarna snimka Justina Biebera i P. Diddyja, fanovi su šokirani onim što posrnuli reper radi: ''Je li moguće?''

Justin Bieber i Sean Combs Diddy Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Na spornoj snimci nalaze se P. Diddy i Justin Bieber. Prvo se zagrle, a onda reper mladog glazbenika pretražuje po tijelu. Obožavatelji su uvjereni da je Diddy tražio žice na Bieberu.

Nakon što je Sean Diddy Combs uhićen u javnost su počeli izlaziti gnjusni detalji o posrnulom reperu. Sada se na društvenim mrežama širi video na kojemu se nalaze P. Diddy i glazbenik Justin Bieber.

Snimka je nastala još 2021. godine, a reper na njoj navodno pretražuje Biebera da vidi je li ozvučen. Korisnici društvenih mreža pisali su da Justin na snimci izgleda kao da ne zna što se događa.

''Provjerava ima li žice, je li moguće?'', ''Paranoičan je'', ''Ovo je tako čudno'', ''Ovo nije normalno ponašanje'', samo su neki od komentara na X-u.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Kada je Bieber tek započeo svoju karijeru navodio je Diddyja kao jednog od glazbenika koji su imali najveći utjecaj na njega. Povezali su se preko Ushera, a godinama ih se moglo vidjeti zajedno. Navodno je i Justin Bieber bio na ozloglašenim partyjima.

Izvori za strane medije govore da je Bieber prolazio kroz strašne stvari na početku karijere zbog Diddyja, a brojni govore i da je Bieber psihički loše nakon uhićenja repera.

''Savjetovali su mu da se drži što dalje od bilo čega što je povezano s Diddyjem. Oni imaju podužu povijest i sve informacije koje izlaze u javnost jako teško procesuira'', rekao je izvor za Us Weekly.

Posrnulog glazbenika napuštaju prijatelji i suradnici, a više o tome pročitajte OVDJE.

Tko je P. Diddy pročitajte OVDJE.

Navodno se prošlih dana preprodaja eksplicitna snimka repera i slavne osobe, a više o tome pročitajte OVDJE.

U javnost je procurila još jedna snimka, a o čemu se radi pogledajte OVDJE.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Sve je drugo postalo nebitno kad se ona skinula u bikini! Ovi prizori objašnjavaju zašto je vrlo tražena u svojoj industriji

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Nekad i sad Jeste li primijetili kako se imidž Ivane Kekin promijenio nakon što se kandidirala za predsjednicu Hrvatske?

Maja Šuput htjela se pohvaliti šminkom i frizurom, ali raskopčana košulja zasjenila je ovaj njezin plan!

Paparazzi su napokon snimili sina Michaela Jacksona koji se godinama vješto skrivao od medija, sve dosad!

E sad je sigurno! Ovim je detaljem Janko Popović Volarić svima odgovorio na pitanje je li u braku

Povezana vijest Celebrity Seksi prorez na haljini kćeri legendarnog glumca obznanila je i više nego što su prisutni htjeli!

Povezana vijest Zanimljivosti Svi pričaju o neočekivanom pojavljivanju Kate Middleton, kraljevski fanovi ne kriju sreću: ''Ajme, koliko je lijepa!''
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS