evo što mu je rekla!

Seve osobno čestitala Baby Lasagni na pobjedi, trenutak njihova susreta širi se društvenim mrežama!

Severina - 1 Severina/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Među brojnim zvijezdama, Baby Lasagni na pobjedi je čestitala i Severina, koja mu je prišla odmah nakon završetka natjecanja.

Baby Lasagna pobjednik je Dore 2024. godine sa svojom pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'', a nakon ogromne razlike u bodovima od ostalih kandidata, kipić Dore preuzeo je od prošlogodišnjih pobjednika Leta 3.

Mnoga poznata lica čestitala su ovogodišnjem pobjedniku, a među njima bila je i Severina koja mu je prišla nakon završetka natjecanja.

Povezana vijest Celebrity Dejan Lovren obrušio se na Baby Lasagnu nakon pobjede na Dori, njegovu pjesmu opisao je kao demonizam: ''Fuj!''

"Severina, veliki fan, čast mi je", rekao joj je Lasagna i pružio joj ruku.

"Dušo, divan si. Sve ti želim, i sreće i svega... Navijali smo za vas cijelo vrijeme", poručila mu je Severina.

Video možete pogledati OVDJE. 

Povezana vijest Celebrity Prva izjava Baby Lasagne nakon što je dobio kipić Dore u ruke: ''Rekao sam nije gotovo dok nije gotovo!''

Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, pobjedu je odnio s 247 bodova publike, a bilo je jasno da je pobjednik i bez pribrajanja glasova žirija.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti O čemu zapravo pjeva Baby Lasagna? Evo kako ''Rim Tim Tagi Dim'' glasi kad se prevede na hrvatski

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS