objavila duhoviti video

Ovako izgleda kada Severina uskoči u ulogu frizerke, naša dizajnerica u potpunosti joj se prepustila: "Otvaram salon!"

Severina i Matija Vuica - 2 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Dok se Severina našla u ulozi frizerke, Matija Vuica bila je mušterija koja se u potpunosti prepustila šišanju naše pjevačice.

Naša pjevačica Severina ovoga se puta našla u ulozi frizerke. 

Duhoviti video gdje skraćuje kosu hrvatskoj dizajnerici Matiji Vuici podijelila je na Instagramu.

"Matiju Vuicu sam ošišala, a sve magarce i ovce prešišala... Beeee!" napisala je pjevačica u opisu, a u videu se našalila da otvara salon.

"Znači, Seve, sad ide druga faza na skaline, možemo mi to", brzo joj je odgovorila Matija, a pratitelji su se šalili kada se oni mogu naručiti na frizuru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Podsjećamo, Severina je nedavno nastupila u Pločama, a njezin koncert pratila je Matija Vuica.

Iako se danas bavi modom, mnogi se sjećaju da je u mlađim danima i Matija imala glazbeni hit ''Linđo'', a upravo je njega tada izvela pred Severininom publikom.

U lipnju su udružile i snage kako bi napravile dobro djelo. Zajedno su odlučile razveseliti jednu sretnu maturanticu dizajnerskom haljinom za maturalnu večer.

"Poklanjamo haljinu. Pričamo moja Matija Vuica i ja kako su uvijek tu oko nas one vrijedne, marljive, skromne cure, buduće maturantice, koje su zaslužile blistati na svojoj maturalnoj večeri, a ne mogu si priuštiti tu svoju prvu posebnu haljinu... Važna je ta haljina jer u njoj završava jedan period života, školovanja i počinje novi, neizvjestan i uzbudljiv...

Mi želimo malo pripomoći u toj potrazi, jer nekako nam je to i dužnost i usrećiti neko divno mlado biće. Javite se cure, tagirajte sebe ili prijateljicu za koju znate da još nije nabavila maturalnu haljinu, a možda si ne može ni priuštiti", napisala je Severina svojevremeno.

Severina inače često nosi Matijine kreacije, a 2022. je nosila i njezinu reviju u Splitu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Najnoviji prizori slabašnog Brucea Willisa sve su rastužili, glumac već dugo nije viđen u javnosti

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput pokazala kako je muž Nenad gleda nakon što je nije vidio cijeli vikend: ''To je taj pogled!''

Povezana vijest inMagazin Donosimo detalje raskošnog vjenčanja sina Aljoše Asanovića, među gostima su bili brojni poznati nogometaši!

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton u dirljivoj objavi otkrila da je završila s kemoterapijom: "Moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug..."

Povezana vijest Zanimljivosti Minea o ulozi u seriji kojoj predviđaju veliki uspjeh: "Drago mi je da sam se upustila u tu avanturu!"

Povezana vijest Celebrity Supruga Brucea Springsteena otvorila dušu o teškoj dijagnozi: "Borim se od 2018."

Povezana vijest Nekad i sad Nema šanse da na prvu prepoznate zvijezdu benda koji je nekad žario i palio, potpuno se promijenio!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS