Prijeti joj duga zabrana

Seka Aleksić privedena je u Švicarskoj, sama je objasnila što se točno događalo: ''Policija je došla...''

Seka Aleksić - 2 Antonio Ahel/ATAImages 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Seka Aleksić privedena je na svom posljednjem nastupu u Švicarskoj, prijeti joj zabrana ulaska u Schengen.

Folk-zvijezda Seka Aleksić privedena je u Švicarskoj nakon je u noći sa subote na nedjelju racija upala u klub u kojem je imala zakazan nastup i ustanovljeno je da ni ona ni njen bend nemaju potrebnu radnu dozvolu, piše Telegraf.

Kako piše portal, pjevačica i članovi njezinog benda su sprovedeni u pritvor, a kazna propisana tamošnjim zakonom je plaćena.

Švicarska policija je utvrdila da Seka nije imala potrebnu radnu dozvolu te da je svirka bila na crno.

Povezana vijest Celebrity Turbo folk zvijezda pozirala u kratkoj haljini pa pažnju usmjerila na jedan drugi modni detalj: "Wow, precool"

Telegraf navodi da postoji mogućnost i da dobije zabranu ulaska u zonu Schengena na 2 do čak pet godina.

Seka se ovim povodom oglasila, rekavši da je gazda kluba platio kazne.

"Policija je došla na naš nastup i provjerila radne dozvole, ustanovili su da nisu adekvatne. Policija je uzela i moju izjavu i naplatila vlasniku kazne za mene i cijeli bend", rekla je.

Povezana vijest Celebrity Riskantan dekolte srpske folk-zvijezde jedva je uspio obuzdati bujne obline koje voli isticati!

Inače, Seka je jedna od najpoznatijih regionalnih pjevačica. Posljednjih godina posvećena je svojoj obitelji, suprugu Veljku Piljkiću te sinovima Jovanu i Jakovu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''  

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS