''ljudi, pa je li moguće?''

Srpska turbofolk-zvijezda brani turiste koji na plažu nose svoju hranu i ne unajmljuju ležaljke: ''Kako vas nije sram?''

Seka Aleksić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Seka Aleksić stala je u obranu turista koji su predmet sprdnje na plažama zbog toga što nose svoju hranu i ne unajmljuju ležaljke.

Srpska pjevačica Seka Aleksić potaknula je na reakcije novom objavom na TikToku u kojoj je javno prozvala ljude koji ismijavaju turiste na plažama zbog toga što tamo nose svoju hranu i ne unajmljuju ležaljke.

"Ljudi, je li moguće da čitam komentare u kojima se neki ljudi smiju onima koji su otišli na more i ponijeli svoju hranu, nemaju ležaljke pa leže na ručnicima, a otišli su s djecom. Je li moguće da je to nekom predmet sprdnje? Nitko nije pomislio da neke obitelji ne mogu sebi priuštiti hotele s pet ili petnaest zvjezdica i da neke obitelji jedva krpaju kraj s krajem, a žele priuštiti svojoj djeci more jer žele vidjeti more. Na primjer, ja kao dijete nisam vidjela more. Tek s 20 i nešto godina sam prvi put vidjela more kad sam sebi sama priuštila da odem na more i zaradila novac", rekla je Seka pa dodala:

"Kako vas nije sramota da se sprdate s ljudima koji su otišli na more, sjede na ručniku, sjede na pijesku i sami sebi spremaju hranu? Sram vas bilo. Nosite li svoj ručnik ili ne, imate li svoju hranu ili je naručujete, na kraju dana važno je da ste otišli na odmor - gdje god on bio i kako god ga vi organizirali."

Inače, Malo tko zna da pjevačica ima i stariju sestru, a njezine fotografije pogledajte OVDJE.

Nedavno je pjevačica privedena u Švicarskoj nakon što je u noći sa subote na nedjelju racija upala u klub u kojem je imala zakazan nastup i ustanovljeno je da ni ona ni njezin bend nemaju potrebnu radnu dozvolu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Urnebesni komentar Victorije Beckham zasjenio je njihovu zajedničku fotografiju: ''Davide, koji je to...?''

1/46 >> Pogledaj i ovo +42 Celebrity Vidljivo ganuta Celine Dion pojavila se u Parizu, teška bolest nije joj oduzela borbenost i hrabrost

Povezana vijest Celebrity Ova kraljica skandala nedavno je proslavila okrugli rođendan, no tu brojku nitko ne bi povezao s ovim prizorima u badiću!

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja kupila je zemljište na Šolti pored Rakitićeve vile, evo kako izgleda prekrasna lokacija s pogledom na more!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte multimilijunski kompleks u kojem Ronaldo uživa sa svojom obitelji, sve pršti od luksuza!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte šokantnu transformaciju Opre Winfrey nakon konzumacije lijeka koji je digao veliku prašinu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS