Nikad raskošniji

Spektakularni dekolte Salme Hayek ukrao je show na gala događaju, ni suprug joj se nije mogao nadiviti!

Salma Hayek Profimedia 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Salma Hayek pojavila se na događaju LACMA Art + Film Gala u haljini koja je savršeno istaknula njezin raskošni dekolte.

Holivudska glumica Salma Hayek (56) poznata je i po svojim bujnim atributima, kojima se često voli pohvaliti.

Na događaju LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu servirala je svu svoju raskoš u haljini s opasno dubokim izrezom na dekolteu, u kojoj je ukrala sve poglede.

Izdanjem se pohvalila i na svojem profilu na Instagramu, na kojem je pobrala brojne komplimente, i na račun svojih ženstvenih oblina, i za mladolik izgled.

Salmi je na događaju pratnja bio njezin suprug, milijarder Francois-Henri Pinault (60), koji joj se također nije mogao nadiviti, a nježnim dodirima i osmijesima pokazali su da su još zaljubljeni kao prvoga dana.

Par se počeo viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome. Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali su se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je održano i u Veneciji.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Vedran Ćorluka u prvom izlasku nakon rođenja kćerkice, uživao je u dobro poznatom društvu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS