BAŠ SEKSI!

Slavna Kosovljanka rasplamsala je maštu pratitelja u čipkastom donjem rublju, slaba je točka muškarcima diljem svijeta!

Rita Ora Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Rita Ora svojim izgledom privlači brojne poglede, a sada je fanove oduševila izdanjem na aerodromu.

Pop-zvijezda kosovskih korijena Rita Ora priredila je posebno iznenađenje svom suprugu Taiku Waititiju. Naime, par je tijekom vikenda putovao te su proslavili Taikov rođendan, a pjevačica je brojne fotografije objavila na društvenim mrežama.

''Oko svijeta u 24 sata'', kratko je napisala Rita Ora na Instagramu. 

Jedna fotografija posebno je privukla pozornost fanova. Na njoj je Rita pozirala u crvenom čipkastom donjem rublju ispod kojeg je nosila crne najlonke. Tako se prošetala aerodromom nakon nastupa u Rumunjskoj te je prošla sigurnosnu provjeru prije nego što je ušla u privatni avion i otputovala sa suprugom.

''Najbolja'', ''Predivna'', ''Zgodna'', samo su neki od komentara fanova. 

Par je partijao, uživao na koncertu, a pjevačica je podijelila i romantične trenutke. Na jednoj su se fotografiji ljubili.

Podsjetimo, pjevačica se za redatelja udala u tajnosti u kolovozu prošle godine. Za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2021. godine, a zaručili su se dva mjeseca prije vjenčanja.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina se obitelj preselila u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Dok su svi gledali u isklesani torzo turskog zavodnika, drugima je poglede privukla zgodna misteriozna brineta

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Lijepa Tia Jurčić ne odvaja se iz zagrljaja NBA legende, prije nekoliko mjeseci rastala se od Mamića!

Povezana vijest Celebrity Slavna Kosovarka u prozirnoj haljini ništa nije ostavila mašti na volju, a tek će vas iznenaditi koliko ju je jeftino platila!

Povezana vijest Celebrity Čini se da donje rublje nije nosila! Golišavi kombinezon otkrio je njezino savršeno zategnuto tijelo

Povezana vijest Celebrity S brutalnih trbušnih mišića poznate Kosovljanke teško je skrenuti pogled, zasjenila je čak i zgodne prijateljice u kupaćima na zajedničkoj fotografiji!

Povezana vijest Celebrity Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

Povezana vijest Celebrity Đoković nije mogao sakriti koliko uživa u prisustvu slavne ljepotice, no njihovo druženje razbjesnilo je dio javnosti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS