"uvijek tu za nas!"

Supruga holivudskog šarmera objavila je rijetke prizore glumca koji privatnost skriva od javnosti, imala je za to poseban povod!

Richard Gere i Alejandra Silva Profimedia 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Inače nemamo često priliku vidjeti Richarda Gere na obiteljskim fotografijama, a sada je njegova supruga napravila rijedak istup povodom Dana očeva.

Jedan od najvećih holivudskih šarmera Richard Gere pozirao je sa suprugom Alejandrom Silvom i djecom.

Ovakav prizor nemamo često priliku vidjeti kada su oni u pitanju, a supruga je slavnog glumaca povodom posebnog dana počastila lijepim riječima.

''Sretan Očev dan, najdivnijem tati kakvog su četiri dječaka ikada mogla poželjeti. Tvoje beskrajno strpljenje, ljubav i predanost doista su izvanredni. Sretan Dan očeva čovjeku koji je uvijek tu za nas, čineći svaki trenutak posebnim. Love, mama, James, Alexander, Albert Homer", napisala je ona u opisu niza fotografija.

Par ima dvoje djece, petogodišnjeg sina Alexandrea i trogodišnjeg dječaka čije ime nije objavljeno u javnosti.

Silva također ima dijete iz prethodne veze koje se vidi na fotografiji, dok Gere dijeli sina Homera Jamesa, koji nije na objavi, s bivšom suprugom Carey Lowell te je očuh njezine kćeri Hannah.

74-godišnji Gere je španjolsku publicistkinju i aktivistkinju odveo pred oltar 2018. godine, a vezu su započeli 2014. Zajedno su dobili dvojicu sinova, Alexandera i dvogodišnjaka čije ime još nisu otkrili.

Povezana vijest Celebrity Tko je zgodni sin Richarda Gerea? Žene lude za njim, a osim izgledom može se pohvaliti i prestižnim obrazovanjem!

Povezana vijest Celebrity Iznenadio strastvenim poljupcima u javnosti s 34 godine mlađom suprugom koja ne voli svjetla medija

Povezana vijest Celebrity Prije nje šarmirao je brojne poznate dame, no tek mu je ona u sedmom desetljeću smirila srce, prvo je bila samo obiteljska prijateljica!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Maja Lena Lopatny pokazala novorođenu kćerkicu i otkrila njezino neobično ime: "Dvije princeze i ponosni tata!"

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Prizori predivne kćeri Toma Cruisea s maturalne sve su podsjetili na njezinu majku u hit-seriji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS