ne skriva ponos!

Mama mlade nade Hajduka pohvalila se svojim sinovima, obiteljska fotka sve je raznježila: "Ljubav koja nikad ne jenjava!"

Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan objavila je fotografiju s dvojicom sinova, a njezini pratitelji odmah su ih pohvalili u komentarima.

Renata Lovrinčević Buljan naša je bivša misica te majka mladog hajdukovca Borne Buljana, koja često izaziva nevjericu fotografijama u bikiniju, no ovoga puta se pohvalila svojim sinovima.

Osim Borne, Renata ima i mlađeg sina Narda s kojima je pozirala pored obale. 

Zablistala je u bijeloh čipkanoj haljini koju je iskombinirala sa sandalama na potpetici i sunčanim naočalama. U sredini je bio mladi hajdukovac u plavoj košulji i trapericama, koji je zagrlio mlađeg brata i mamu.

"Ljubav koja nikad ne jenjava. Svakim trenutkom je veća i ljepša", napisala je Renata u opisu objave, a u komentarima su svi imali samo lijepe riječi.

"Lijepa i prekrasna obitelj", "Najljepša obitelj", "Extra ste", pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

Njezin suprug Petar Buljan profesionalni je vojnik i krajem prošle godine nakon šest mjeseci vratio se kući s vojne misije na Kosovu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna manekenka šokirala pojavom u prozirnoj haljini, no pravi skandal nastao je pri ulasku u automobil

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Sjećate li se ove plavuše? Od njene hit-uloge prošlo je 20 godine, a do danas se nije niti malo promijenila!

Najpoznatijeg negativca dosad je utjelovilo čak 6 glumaca, koji vam je od njih bio najbolji?

Naš bivši ministar političku fotelju zamijenio je motorom, a ispod ove kacige nismo ga odmah prepoznali!

Povezana vijest inMagazin Pogledajte ekskluzivne snimke s vjenčanja Anamarije Asanović: ''Puno sriće i dice!''

Povezana vijest Celebrity Kontroverzni reper optužen je za silovanje svoje bivše asistentice, sve je detaljno opisala u užasavajućim tvrdnjama

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS