''Strah progovara''

Pogledajte kakvo je iznenađenje Minei priredio pobjednik našeg hit-showa: ''Moglo je samo ovako, na prepad!''

Renata Končić Minea - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Renata Končić Minea ovih je dana u posjetu Alenu Bičeviću u njegovom rodnom Malom Lošinju, a on je za nju pripremio i jedno adrenalinsko iznenađenje.

Renata Končić Minea, naša pjevačica i voditeljica, dobra je prijateljica s pjevačem i pobjednikom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Alenom Bičevićem.

Ovih dana posjetila ga je u njegovom rodnom Malom Lošinju, a tim povodom pripremio joj je i iznenađenje.

Naime, odveo je Mineu na aerodrom te su imali turističku turu malim zrakoplovom za razgledavanje.

''Zanemarite moj glas, strah progovara'', rekla je Minea snimajući avion.

Zatim je Alena upitala hoće li oni stvarno tu sjediti i obratila se pilotu kojeg u panici pitala: ''Hoćete li nas sretno vratiti natrag?''.

No, unatoč strahu, Minea je iznenađenjem bila prezadovoljna.

''Najbolje iznenađenje ikad! I moglo je samo ovako, na prepad, jer bojim se visine'', napisala je zatim pa se i pohvalila da je nakratko čak i sama upravljala avionom.

Podsjetimo, Minea i Alen nedavno su izdali i svoj duet ''Daj mi jedan dan'', a ne skrivaju da su brzo postali jako dobri prijatelji.

Alen je već više puta otkrio kako je Minein obožavatelj još od djetinjstva pa mu je ovaj duet ostvarenje sna.

Inače, Alen je pjevač grupe Joy, a hrvatska javnost pobliže ga je upoznala u ovogodišnjoj sezoni najgledanijeg domaćeg showa gdje je na kraju odnio i pobjedu transformiravši se u Hanku Paldum.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Davor Bilman pokazao svog sina! Zbog jednog detalja neodoljivo sliče, evo kako izgleda njegov nasljednik

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Je li ovo uopće majica? U prozirnom materijalu ispod kojeg se sve vidjelo pojavila se u kinu

Povezana vijest Celebrity Nikad vitkija Minea u badiću pokazala rezultate strogog režima kojeg se drži već dvije godine: ''Vidi je, boginja naša!''

Povezana vijest Celebrity Minea oborila sve s nogu u mini bijeloj haljini, za nju godine stvarno idu unazad!

Povezana vijest Celebrity Zgodna Minea u ljetnoj haljini pokupila je sve simpatije, njezina vitka figura prava je motivacija za ljeto!

Povezana vijest Celebrity Pobjedniku našeg hit-showa javila se Hanka Paldum: ''Kakva raja od žene, obožavam!''

Povezana vijest inMagazin Alen Bičević tijekom pobjedničkog nastupa zaplesao s majkom, usporedio ju je s Hankom Paldum: ''Tu su negdje s frizurom i konstrukcijom lica''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS