baš je posebna!

Ova slavna glumica pripada grupi žena čije se crte lica s godinama gotovo ne mijenjaju, paparazzo fotke dokaz su njezine prirodne ljepote!

Reese Witherspoon - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Reese Witherspoon snimljena je u Italiji na odmoru s prijateljicama, a njezin prirodni izgled ponovo je sve oduševio.

Američka filmska glumica Reese Witherspoon odlučila se odmoriti u Italiji, u poznatom ribarskom selu Portofinu koji je destinacija mnogih poznatih zvijezda.

48-godišnja glumica na put je krenula s prijateljicama, a paparazzo fotke dokazuju i opravdavaju njezinu prirodnu ljepotu.

Snimljena je u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu koji je s otkopčanim gumbima istaknuo njezin dekolte, a kada je skinula sunčane naočale bilo je nemoguće ne primijetiti izuzetno mladolik izgled.

Inače, Witherspoon zajedno s glumcem Matthewom Rynom Phillippeom sina Deacona Reesea Phillippea i Avu Elizabeth Phillippe, a par je bio u braku od od 1999. do 2008. godine.

Reese se kasnije udala za Jima Totha, ali i njihov brak prošle je godine došao kraju, a u zajedničkoj izjavi na društvenim su mrežama objavili da su uživali u prekrasnim zajedničkim godinama te poručili da će ići naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što su zajedno stvorili.

Povezana vijest Nekad i sad Nekad su bili jedan od najljepših holivudskih parova, a svi se pitaju koja je poanta ovog njegova poteza na društvenim mrežama

Povezana vijest Celebrity Hoće li Margot Robbie uskoro postati najbogatija glumica? Od djevojke sa sela postala je najfatalnija plavuša na svijetu!

Povezana vijest Celebrity Svi već znaju da je kći njezina živa kopija, a evo kako izgleda sin ove voljene holivudske glumice!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Jennifer Lopez u novim problemima? Snimljena je na mjestu gdje je nitko ne bi očekivao, skrivala se od pogleda

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Kći Meryl Streep na majčin rođendan objavila neočekivanu vijest: ''Blagoslovljena sam što ulazim u novu eru...''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS